Inauguració de la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

El nou centre, dóna servici a la ciutadania al temps que complementa l’activitat formativa pràctica de l’alumnat del Grau i postgraus. A la inauguració, celebrada el 29 de juny, ha assistit Amparo Malea, Vocal de la Junta de Govern del COPCV.

La Clínica de Psicologia de la Universitat de València, ubicada en l’edifici de la Facultat de Psicologia de la Universitat, ofereix des de finals de 2017 diversos tractaments a la ciutadania entre els que es troben individuals (ansietat, depressió, fòbies, addiccions), tractament i assessorament per a parelles, o tractaments per a menors (dificultats d’aprenentatge, trastorns comportamentals o emocionals i del desenvolupament).

El Catedràtic Antonio Capafons, membre del Dep. Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics Facultat de Psicologia i President de AAHEA, és el Director de la Clínica gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís. Des de la Universitat remarquen la important tasca al completar l’activitat docent i de recerca així com de serveis que es presta la societat. Destaquen també, l’experiència i formació  dels i les professionals així com les instal·lacions del centre.

Mª D. Sancerni, A. Malea, A.Capafons, Mª V. Mestre, i J.M. Almerinch en la inauguració de la Clínica de Psicologia de la UV (d'esq. a drta).

Maria Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València;  Antonio Capafons, Director de la Clínica de Psicologia; José Manuel Almerich, Director de la Fundació Lluís Alcanyís; i Mª Dolores Sancerni, Degana de Psicología, han inaugurat oficialment, el 29 de juny, el centre. Un acte al qual han assistit nombrosos professionals de la salut; representants de col·legis professionals com ara Amparo Malea, Vocal de la Junta de Govern del COPCV; i membres de la comunitat universitària.

Este centre es suma a la resta de Clíniques de la Universitat: Odontològica; Pedològica; Optomètrica; Clínica de Nutrició Activitat Física i Fisioteràpia CUNAFF; y la Clínica de Logopèdia (www.uv.es/cliniques)

 

Informació relacionada: 

Clínica de Psicologia UV

La Universitat inaugura la seua Clínica de Psicologia

Comença l'activitat en la Clínica de Psicologia de la Universitat de València

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 26/02/2021
Formación Pact (Psychobiological Approach to Couples Therapy) - Nivel I

El fundador del PACT Training Institute y desarrollador de PACT, Stan Tatkin, imparte este curso on-line, que comenzará el 22 de abril de 2021.
Leer

  • 24/02/2021
Dia de la Psicologia, 24 de febrer

Aprofitem este dia per mostrar el suport del COPCV als i les professionals d'esta disciplina i posar en valor la tasca que desenvolupeu dia a dia. Una feina especialment important en este context de pandèmia.
Leer

  • 23/02/2021
ARTÍCULO: Systematic Review of the Indirect Relationships of Thwarted Belongingness and Perceived Burdensomeness in Suicide

Autor/es: Patricia Espinosa-Salidoa, Miguel A. Perez Nietob, Enrique Baca-Garcíac, and María Provencio Ortega
Leer

  • 22/02/2021
Taller: Estrategias en la intervención psicoanalítica en la clínica de adolescentes y padres de adolescentes de hoy.

Parte III - ¿Cómo interveneir con padres?. La actividad tiene previsto su inicio el día 9 de abril de 2021 mediante la plataforma on-line del Col·legi.
Leer

  • 18/02/2021
Taller: 'Estrategias en la intervención psicoanalítica en la clínica de adolescentes y padres de adolescentes de hoy. Parte II' - Alicante

Parte II - 'Los usos del cuerpo en la adolescencia'. La actividad tiene previsto su inicio el día 10 de marzo de 2021 mediante la plataforma on-line del Col·legi.
Leer

  • 17/02/2021
II Jornadas de expertos 'Comunidades terapéuticas profesionalizadas'

La actividad organizada por la fundación CERES tendrá lugar en formato on-line los dias 11 y 12 de marzo de 2021, edición Tomelloso (Ciudad Real) y el 25 y 26 de marzo de 2021, edición Madrid.
Leer