El COPCV rep una distinció pel treball dels i les psicòlogues durant la pandèmia

El guardó s'ha entregat en l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Castelló en record a les víctimes de la covid-19 i per destacar l'important paper dels sectors essencials durant la pandèmia. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, ha recollit el reconeixement.

L'Ajuntament de Castelló ha celebrat un acte institucional en memòria de les víctimes de la covid-19 i en reconeixement als i les treballadores dels serveis essencials durant la pandèmia. Esta mateixa cita, que ha servit per commemorar el 770 Aniversari de la Ciutat, s’ha celebrat en la plaça Major el 10 de setembre.

Autoritats de tots els grups municipals han assistit per a representants dels col·lectius homenatjar els i les professionals del sector sanitari, de les forces i cossos de seguretat, d'emergències, del sector de neteja, de residències de majors, de comerç local, d’oenegés i associacions, i de mitjans de comunicació.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha llegit un manifest agraint el treball de tots col·lectius essencials com ara “funcionaris al servei de les administracions públiques, a les oenegés, atenció sanitària a animals, treballadors i treballadores socials, professionals del sector de la neteja, transportistes i treballadors de repartiment, distribuïdors d'alimentació, tècnics de subministraments, treballadors de la indústria, comerç, hostaleria, docents, administració de justícia, mitjans de comunicació”.

En total, han atorgat més de 50 reconeixements amb la llegenda ‘A totes els persones treballadores dels serveis essencials de Castelló. La ciutat és sent orgullosa de la vostra dedicació i esforç. Gràcies pel vostre treball durant la pandèmia’. El Col·legi Oficial de la Psicologia, en mans de la vocal Mª Carmen Molés, ha rebut este guardó. “Ens sentim orgullosos de la tasca que els i les professionals de la Psicologia hem i estem desenvolupat durant la pandèmia. Varem avançar que els problemes emocionals i psicològics augmentarien a conseqüència d’esta crisi global i que per tant, el nostre treball seria més fonamental que mai. Per això, des del COPCV incidim en la necessitat d’augmentar la ràtio de psicòlegs, per a que el gruix de la ciutadania en tinga accés”.

   

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 23/09/2021
GUÍA: libro Servicio de Primera Ayuda Psicológica Telefónica (SPAP) durante la Covid19

El Consejo General de la Psicología de España recoge en esta publicación, la experiencia del trabajo realizado con el objetivo de que sirva de guía en futuras situaciones de crisis.
Leer

  • 22/09/2021
Trobada 'REPENSEM AMB TONUCCI'

L'activitat tindrà lloc el 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.
Leer

  • 20/09/2021
Assistim a l'acte d'apertura del curs acadèmic 2021-2022 de les universitats valencianes

La tornada a la presencialitat i el finançament, centren els discursos del president de la Genralitat i de la rectora de la UJI. Mar Lluch, vicedegana 3ª del COPCV, i Mª Carmen Molés, vocal de la Junta han assistit a este esdeveniment.
Leer

  • 17/09/2021
Servicio de Apoyo Psicológico a Colegiad@s COPCV

Si eres colegiado o colegiada y sientes malestar o estrés por sobrecarga laboral debido a la pandemia, puedes acceder a este servicio que pone a tu disposición sesiones de psicoterapia a un precio reducido.
Leer

  • 14/09/2021
Próxima actividad del Club de Ocio

Senderismo. El Grupo de Trabajo de Psicología del Deporte y el Ejercicio del COPCV-Castellón propone realizar una caminata el próximo domingo, 3 de octubre, desde Segorbe hasta el paraje natural del ‘Salto de la Novia’ (Navajas).
Leer