Jornada festiva 'Explorant els teus drets' amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i Adolescència

Organitza Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. El 13 de novembre, l'horari d'inici de l'activitat serà a les 11.00, en el Parc Ribalta (Castelló). El 20 de novembre en el Jardins de Vivers de València.

 

Amb motiu de la celebració del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha programat una sèrie d'activitats dirigides a festejar i visibilitzar els drets de xiquets, xiquetes i adolescents.

S'estan portant  a cap 3 actes commemoratius, un en cada província concretament a les ciutats de Castelló de la Plana, València i Alcoi en col·laboració amb els ajuntaments de cadascun d'aquests tres municipis. Hi ha tallers de diferents entitats que treballen amb la infància i l'adolescència així com espectacles, concerts, xarrades... 

El pròxim dia 20 de novembre, se celebrarà a València al Jardins de Vivers. L'obertura de portes serà a les 10:*30h. i els actes acabaran a les 14:*30h.

Esteu totes i tots convidats a unir-vos i participar.

 

 

 

 

 

 

      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Con motivo de la celebración del Día de los Derechos de la Infancia y la Adolescencia, la Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas ha programado una serie de actividades dirigidas a festejar y visibilizar los derechos de niños, niñas y adolescentes.

Se están llevando  a cabo 3 actos conmemorativos, uno en cada provincia concretamente en las ciudades de Castelló de la Plana, València y Alcoy en colaboración con los ayuntamientos de cada uno de estos tres municipios. Hay talleres de diferentes entidades que trabajan con la infancia y la adolescencia así como espectáculos, conciertos, charlas... 

El próximo día 20 de noviembre, se celebrará en València en el Jardines de Viveros. La apertura de puertas será a las 10:30h. y los actos acabarán a las 14:30h.

Estáis todas y todos invitados a uniros y participar.

 

 

 

 

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 04/04/2024
GUÍA: La salud mental en la adolescencia. Guía para el profesorado.

Asociación Salud Mental Almansa (AFAENPAL), 2024, 28 p.
Leer

  • 04/04/2024
El papel de las relaciones positivas con adultos en la infancia

Investigación de un artículo publicado en la revista JAMA Psychiatry.
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer