Reunió intercol·legial amb la Direcció General de Infància i Adolescència sobre el Pla formatiu 2022

Andrea Ollero, psicòloga educativa, vocal de la Junta de Govern del COPCV, valora de manera “molt positiva' la formació feta durant l'any 2021 i aposta per la continuïtat d'estos cursos que possibiliten millorar les competències professionals.

La Formació continua és indispensable per desenvolupar un treball de qualitat. Per tal de dotar de competències els professionals i millorar l’atenció cap a la població més vulnerable com és infància i adolescència, continuem dissenyant els Pla Formatiu per al curs 2022. El passat 26 de gener, els col·legis professionals vinculats a la matèria i representants de la Direcció General d’Infància i Adolescència, es reunirem telemàticament per fer un breu resum sobre el curs anterior i perfilar alguns dels aspectes a tindre en compte per tal d’introduir aspectes de millora i assenyalar els temes més importants de cara al curs 2022.

Andrea Ollero, vocal de la Junta de Govern del COPCV, valora de manera “molt positiva el desenvolupament d’esta formació” fent èmfasi “en la bona faena del personal implicat”. Els pròxims cursos bàsics, específics i interdisciplinars, continuaran sent coordinats pel COPCV, COEESCV i COTS.

Us mantindrem informats sobre este assumpte a través dels canals de comunicació habituals del Col·legi.

 

Assistírem a la reunió: Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV); Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant (COTSA); Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló (COTSCS); Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (ICAV) ; Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs de la Comunitat Valenciana (COPYPCV); Col·legi oficial de Treball social de València; Col·legi Oficial d'Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV).



Noticias relacionadas

  • 09/05/2025
VÍDEO Conferencia: ‘Los trastornos del neurodesarrollo: el impacto en la familia del diagnóstico’

VÍDEO Conferencia: ‘Los trastornos del neurodesarrollo: el impacto en la familia del diagnóstico’.
Leer

  • 02/05/2025
Dia Mundial Contra l'Assetjament Escolar (2 de maig)

Entrevista a Andrea Ollero, vicedegana del COPCV i psicòloga educativa: 'El paper dels psicòlegs i psicòlogues educatives dins dels centres escolars és fonamental per treballar amb l’equip directiu i professorat amb la identificació de relacions socials desequilibrades entre l’alumnat'
Leer

  • 29/04/2025
Conferencia: 'Los trastornos del neurodesarrollo: el impacto en la familia del diagnóstico'

El 6 de mayo, Ainhoa Aguado, técnico en Atención Temprana, realizará esta charla formativa en la Plataforma de Formación Online del COPCV. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 24/04/2025
GUÍA: Fichas de buenas prácticas para la atención a problemas de salud mental en Educación Secundaria.

Desarrollado por la Universidad de Navarra en colaboración con la Universidad Internacional de La Rioja UNIR- ITEI.
Leer

  • 23/04/2025
Psicólogos educativos en centros escolares: una necesidad señalada por niños, adolescentes, padres y educadores

Los niños/as, los adolescentes y las familias valoran muy positivamente la figura del/de la psicólogo/a, destacando las dificultades de acceso a esta ayuda profesional debido a los costes, los tiempos de espera y el estigma social.
Leer