Actes amb motiu del Dia Internacional contra el Maltractament Infantil (25 d’abril)

Participem en la taula redona sobre maltractament infantil i acollim l’exposició itinerant ‘Crèixer amb por’( del 19 al 30 d'abril).

A partir del 19 d'abril us convidem a visitar l’exposició itinerant ‘Créixer amb por: els xiquets i xiquetes davant la violència de gènere’. Es tracta d’una mostra molt especial ja que els 60 dibuixos que la composen han sigut realitzats per fills i filles de víctimes de violència de gènere. “Són els propis menors els que il·lustren sobre el paper les situacions de maltractament que han viscut”, expliquen des de la Comissió per a la Investigació de Maltractaments a Dones.

Del 19 al 30 d’abril, la seu d’Alacant del COPCV, la del Col·legi Oficial d’Infermeria d’Alacant l’Oficina d’Estrangeria, exhibiran els 60 dibuixos de l’exposició itinerant ‘Créixer amb por: els xiquets i xiquetes davant la violència de gènere’.

 

El 20 d’abril, es realitzarà en el saló d’actes de CECOVA Alacant, una taula redona sobre maltractament infantil en la qual participaran veus expertes de diverses àrees implicades en la matèria. Para acceder al streaming pincha aquí. Para acceder de manera presencial, tienes que rellenar este formulario.Noticias relacionadas

  • 25/11/2022
Des d'esta setmana, Alacant compta amb una Oficina de Denúncies i Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere

Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana 2ª del COPCV, assisteix a la inauguració feta el 23 de novembre.
Leer

  • 10/11/2022
La igualdad, eje de la última edición de la jornada de puertas abiertas organizada por el COPCV y la UPUA

Las psicólogas, integrante del Grupo de Trabajo de Envejecimiento del COPCV-Alicante, han hablado sobre malostratos a mujeres mayores, o el lenguaje inclusivo, además de realizar las pruebas de screening cognitivo a las personas asistentes.
Leer

  • 18/10/2022
Jornada de puertas abiertas: 'Mayores en igualdad: cómo pensar y actuar para lograrlo'

Este evento, organizado por el COPCV en colaboración con la FIDAP, se realizará el 19 y 20 de octubre en la sede de la Universidad Permanente de la Universidad de Alicante (UPUA). Acceso libre hasta completar aforo.
Leer

  • 19/09/2022
Asistimos a los actos de apertura de las universidades de la Comunitat

Las rectoras de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló, reivindican el papel de la universidad en la sociedady una financiación más óptima.
Leer

  • 02/09/2022
Nou curs de formació per a professionals del sistema Públic Valencià de Serveis Socials 'Tècniques de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Nuevo curso de formación para profesionales del sistema Público Valencia de Servicios Sociales 'Técnicas de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 31/08/2022
Mesa Redonda: Nuevos enfoques para preservar la autonomía del enfermo de Alzheimer

Tendrá lugar el 22 de septiembre, de 17h a 20h en la sede del COPCV - Alicante.
Leer