Avantprojecte de Llei Valenciana d'igualtat de Gènere

Anteproyecto de Ley Valenciana de Igualdad de Género.

El 10 de juny de 2022 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'Avantprojecte de Llei Valenciana d'igualtat de Gènere.  L'endemà d'aquesta publicació, es va iniciar un període de 35 dies hàbils durant el qual, les persones i entitats que ho desitjaren podien fer “les aportacions addicionals (al·legacions, suggeriments o observacions)” que consideraren oportunes.

Com a òrgan col·legial, entenent aquest període com una oportunitat, ens vam posar en contacte amb diferents Grups de Treball del COPCV per a elaborar un document amb propostes. Aquest ha sigut enviat a Conselleria dins del termini establert i en ell, s'han fet observacions i suggeriments sota la perspectiva integral i transversal que considerem, requereix el concepte de ‘Igualtat’.

Col·legiats i col·legiades, us animem a presentar les vostres contribucions a través de la seu electrònica - presentació d'escrits- sol·licitud general, de cara a treballar les al·legacions definitives que presentarem, quan corresponga, com a col·legi professional.

L'Administració ha redactat un avantprojecte de Llei ampli, en el qual es tenen en compte molts àmbits de la vida. La teua contribució, treballes en l'àrea que treballes, és important.

 

El  10 de junio de 2022 se publicó en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el Anteproyecto de Ley valenciana de igualdad de género.  Al día siguiente de esta publicación, se inició un periodo de 35 días hábiles durante el cual, las personas y entidades que lo deseasen hicieran “las aportaciones adicionales (alegaciones, sugerencias u observaciones)” que consideraran oportunas.

Como órgano colegial, entendiendo este periodo como una oportunidad, nos pusimos en contacto con diferentes Grupos de Trabajo del COPCV para elaborar un documento con propuestas. Éste ha sido enviado a Conselleria dentro del plazo establecido y en él, se han hecho observaciones y sugerencias bajo la perspectiva integral y trasversal que consideramos, requiere el concepto de ‘Igualdad’.

El periodo de esta consulta pública ha finalizado. No obstante, colegiados y colegiadas, os animamos a presentar vuestras contribuciones a través de la sede electrónica - presentación de escritos- solicitud general, de cara a trabajar las alegaciones definitivas que presentaremos, cuando corresponda, como colegio profesional.

La Administración ha redactado un anteproyecto de Ley amplio, en el que se tienen en cuenta muchos ámbitos de la vida. Tu contribución, trabajes en el área que trabajes, es importante.



Noticias relacionadas

  • 08/03/2024
Ens comprometem a continuar treballant per la igualtat - Dia Internacional de la Dona (8 de març)

Comunicat del COP al qual ens sumem per reinvindicar la igualtat i la necessitat de formació en perspectiva de gènere, per a poder identificar les estructures i sistemes que perpetuen la desigualtat i així, a través del nostre exercici professional, contribuir a la seua finalització.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 28/02/2024
Acto 'Monólogos igualitarios'

Tendrá lugar el 15 de marzo en San Vicent del Raspeig a las 19:00h.
Leer

  • 27/11/2023
Presentación telemática del Instrumento Valora-CV

En representación del COPCV asistirán, presencialmente, la vocal de la Junta de Gobierno Purificación Párraga Pérez y la asesora de la Junta de Gobierno Carolina Pino de la Cueva, el próximo 28 de noviembre de 2023, de 11 a 13 horas.
Leer

  • 24/11/2023
Declaració Institucional Dia Internacional de la Eliminació de la Violència Contra la Dona, 25 de novembre

'És molt important que en les investigacions sobre possibles crims de guerra es contemple la violència sexual i s'atenguen les necessitats de les persones supervivents'.
Leer

  • 21/11/2023
Celebración de la igualdad entre mujeres y hombres desde una mirada positiva en el festival IGUALMENTFEST

Será en los Jardines de Viveros (València) el día 26 noviembre de 11.00 a 14.00.
Leer