Celebrem, amb la col·laboració de la Subdelegació del Govern de Castelló, la taula redona ‘Recursos i drets de les víctimes de violència de gènere’

Des del COPCV, aprofitem l'ocasió per incidir en la importància de l'educació i la prevenció.

Esta setmana s’ha celebrat en Castelló la taula redona ‘Recursos i drets de les víctimes de violència de gènere’. El COPCV ha organitzat esta activitat, celebrada el 19 de setembre en el Menador, amb la col·laboració de la Subdelegació del Govern.

Mar Lluch, vicedegana 3ª de la Junta de Govern, ha inaugurat i coordinat esta taula redona en la qual han participat expertes en violència de gènere: Rosa Marco, cap de la Unitat contra la Violència de Gènere de la Subdelegació del Govern en Castelló; Antonio Mateu, cap de l’Oficina d’Estrangeria de la província; Inés García, coordinadora del Centre Dona 24h.; i Pilar Bojó, inspectora-cap de la Unitat de Policia Nacional Adscrita a la Comunitat i responsable de les Oficines de Denúncies i Assistència a Víctimes de Violència de Gènere.  

Lluch ha recordat que l'organització d'esta taula, és el resultat de la comunicació i la convicció d'estes dos entitats, de la necessitat d'erradicar la violència de gènere com a problema social. i "partint de la premisa que la millor defensa és la informació'. Per aquest motiu, l'objectiu de la taula és donar a conèixer els rucursos públics i els drets actualment existents pel que fa a este assumpte. 

Per a la cloenda, hem contar amb la presència de Soledad Ten, Subdelegada del Govern de Castelló i la nostra vocal, Mª Carmen Molés, qui va facilitar a tots i totes les participant per les seues aportacions. “S’ha d’incidir en la formació i la prevenció”, ha dit Molés, “no li resten importància a cap tipus de violència”. I per finalitzar, també ha destacat la importància i la idoneïtat de la publicació per part de la subdelegació de la Guia de Drets de les dones víctimes de violència de gènere

   

Mª Carmen Molés i Soledad Ten durant la cloenda (esq. a dta.).                                                     Mª Carmen Molés, Soledad Ten i Mar Lluch al finalitzar l'acte (esq. a dta.).

 

Guia de Drets de les Dones Víctimes de Violència de Gènere

Guía de los Derechos de las Mujeres Víctimas de Violencia de Género

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 06/03/2023
COPCV-Castelló acull el taller 'Autocura per a personal sociosanitari'

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.
Leer