El COPCV dona suport a la VII Marxa Contra el Càncer de Castelló

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del Col·legi, ha assistit a la seua presentació. La cursa serà el 5 de febrer de 2023, i la inscripció està oberta fins el 3 de febrer.

El proper 5 de febrer de 2023 es realitzarà la VII Marxa Contra el Càncer de Castelló,  just un dia després de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer. La cursa partirà i finalitzarà en l'andana central del Passeig Ribalta.

Este esdeveniment està organitzat per la Junta Provincial de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Castelló i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, i la col·laboració d’organismes de diversos àmbits. El COPCV dona suport a esta cita com a col·lectiu professional coneixedor de les immenses implicacions de patir esta malaltia. La vocal, Mª Carmen Molés, ha estat en la seua presentació.

L’organització recorda que es tracta d’una marxa i no d’una carrera o competició per això, qualsevol persona que vullga, pot participar fins i tot, anant amb la seua mascota. Les persones interessades poden inscriure´s fins al 3 de febrer. Tota la recaptació es destinarà a la investigació oncològica.

 



Noticias relacionadas

  • 04/03/2024
Juan A. Cruzado: la atención psicológica en cáncer es necesaria

El cáncer puede tener un impacto psicológico significativo en los pacientes y sus seres queridos.
Leer

  • 11/01/2024
Es esencial contar con apoyo psicológico a lo largo de todo el proceso de final de la vida, según la AECC

Este documento es fruto de un estudio llevado a cabo por la Asociación, con el objetivo de conocer las experiencias, percepciones y actitudes de las personas afectadas por cáncer en las fases avanzadas de la enfermedad.
Leer

  • 09/01/2024
VIII marcha contra el cáncer en Castelló

Tendrá lugar el 4 de febrero a las 11.00h. Salida y meta en Parque Ribalta, andén central.
Leer

  • 05/12/2023
Importancia de las intervenciones psicológicas a niños con cáncer

La Asociación Americana de Psicología presenta un artículo a través del cual aborda el impacto psicológico del diagnóstico de cáncer en niños y niñas y pone de relieve la trascendencia de que reciban intervenciones psicológicas, de cara a garantiza un ajuste positivo a la nueva situación.
Leer

  • 06/11/2023
La vicedecana 2ª del COPCV realza el trabajo de los prpfesionales de la Psicología en procesos oncológicos

Sánchez Beltrán ha participado en la inauguración del II Onco Congreso para pacientes organizado por la Asociación Alicante para la lucha conta el cáncer.
Leer

  • 19/10/2023
Dia Mundial contra el càncer de mama

Hem participat en l'acte de l'AECC en Castelló. D'aquesta manera, mostrem el nostre suport i la importància de que el perfil del piscooncòleg estiga present en el procés oncològic.
Leer