L'Ajuntament de Castelló convoca un concurs per licitar el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

Es convoca concurs públic per a l’atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere per derivació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló́ (SIO). A través d’una intervenció psicològica especialitzada, este servei es marca l’objectiu de potenciar la seua recuperació́ i restablir el seu estat emocional, independentment de si han denunciat o no al seu agressor.

El plec de prescripcions tècniques contempla que l’atenció serà tant a dones víctimes de violència de gènere com als seus familiars, si fora necessari, i es dura a terme en instal·lacions municipals.

En el plec de clàusules administratives es detalla que l'adjudicació del contracte es duu a terme mitjançant procediment obert i que el seu finançament te caràcter plurianual.

 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

El termini d'execució d'aquesta licitació serà durant 2 anys.

Per a dubtes o més informació: 964251979 / igualdad@castello.es

 Noticias relacionadas

  • 21/03/2023
La RSS de Castelló celebra la II Fira de la Salut

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.
Leer

  • 15/03/2023
Horari Magdalena - Horario Magdalena

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.
Leer

  • 10/03/2023
Estem en la presentació del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Castelló

L'acte s'ha realitzat el 9 de març en la Diputació de Castelló.
Leer

  • 08/03/2023
Assistim als actes del Dia Internacional de la Dona en Castelló

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.
Leer

  • 06/03/2023
COPCV-Castelló acull el taller 'Autocura per a personal sociosanitari'

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.
Leer