L'Ajuntament de Castelló convoca un concurs per licitar el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

Es convoca concurs públic per a l’atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere per derivació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló́ (SIO). A través d’una intervenció psicològica especialitzada, este servei es marca l’objectiu de potenciar la seua recuperació́ i restablir el seu estat emocional, independentment de si han denunciat o no al seu agressor.

El plec de prescripcions tècniques contempla que l’atenció serà tant a dones víctimes de violència de gènere com als seus familiars, si fora necessari, i es dura a terme en instal·lacions municipals.

En el plec de clàusules administratives es detalla que l'adjudicació del contracte es duu a terme mitjançant procediment obert i que el seu finançament te caràcter plurianual.

 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

El termini d'execució d'aquesta licitació serà durant 2 anys.

Per a dubtes o més informació: 964251979 / igualdad@castello.es

 Noticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer