L'Ajuntament de Castelló convoca un concurs per licitar el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

Es convoca concurs públic per a l’atenció psicològica a dones víctimes de violència de gènere per derivació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament de Castelló́ (SIO). A través d’una intervenció psicològica especialitzada, este servei es marca l’objectiu de potenciar la seua recuperació́ i restablir el seu estat emocional, independentment de si han denunciat o no al seu agressor.

El plec de prescripcions tècniques contempla que l’atenció serà tant a dones víctimes de violència de gènere com als seus familiars, si fora necessari, i es dura a terme en instal·lacions municipals.

En el plec de clàusules administratives es detalla que l'adjudicació del contracte es duu a terme mitjançant procediment obert i que el seu finançament te caràcter plurianual.

 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 18/03/2023 a les 23.59 h.

El termini d'execució d'aquesta licitació serà durant 2 anys.

Per a dubtes o més informació: 964251979 / igualdad@castello.es

 Noticias relacionadas

  • 05/12/2023
Guía sobre salud mental y violencia de género

Recomendaciones recogidas por la Federación Salud Mental Castilla y León, en una guía a través de la cual aborda el tema de la violencia de género, especialmente, en el caso de las mujeres con discapacidad psicológica y social e incluye un protocolo de actuación en función de los diferentes casos.
Leer

  • 04/12/2023
El COPCV rep la distinció ’Entitat amb cor’ de Cáritas

La delegació de Cáritas Segorbe-Castelló ha celebrat un acte on reconeix la solidaritat d’entitats i col·legis professionals.
Leer

  • 29/11/2023
La Psicologia apunta cap a la formació i l’educació en valors com a ferramenta per a previndre la violència contra les dones

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (25 de novembre) el COPCV ha organitzat i participat en diversos actes celebrats en les tres províncies de la Comunitat.
Leer

  • 27/11/2023
Mesa redonda con motivo del Día internacional de la eliminación de la violencia contra la mujer: 'Aportaciones desde la psicología'

Destacadas profesionales expertas en el tema, participarán en esta actividad que se realizará el 28 de noviembre a las 18:30h., en la sede del COPCV de Alicante. Inscripción gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 24/11/2023
Declaració Institucional Dia Internacional de la Eliminació de la Violència Contra la Dona, 25 de novembre

'És molt important que en les investigacions sobre possibles crims de guerra es contemple la violència sexual i s'atenguen les necessitats de les persones supervivents'.
Leer

  • 22/11/2023
Actos COPCV con motivo del Día Internacional de la Eliminación de Violencia contra la Mujer

Jornada 'Claves y reflexiones del acompañamiento a personas que sufren violencia de género' (Valencia); Mesa redonda 'Aportaciones desde la psicología' (Alicante). Actividades gratuita previa reserva de plaza.
Leer