Acte de presa de possessió de la Junta de Gobierno del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

Recentment s'ha dut a terme aquest acte amb el qual s'oficialitza el nomenament del Degà i els membres de la Junta de Govern del COPCV.

El procés electoral per elegir la Junta del COPCV finalitza amb la presa de possessió dels seus integrants. Aquest acte, s’ha realitzat l’11 de març de 2023 en la seu del COPCV ubicada en el carre comte d'olocau de València.

Amparo Malea, psicòloga clínica; Mar Lluch, psicòloga jurídica: i Óscar Cortijo, psicòleg organitzacional, deixen la representació institucional després de rebre l’agraïment per part dels seus companys i companyes. En el nou equip de Junta, encapçalat pel degà, Francisco Santolaya, hi ha tres incorporacions: Alba Sebastián Tirado, psicòloga general sanitaria; Paula Muiños Taboada, psicòloga de l'esport i perinatal; i Purificación Párraga Pérez, psicòloga de la intervenció social.

 

 

Per tant, els/les membres i els càrregs de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia per als propers quatre anys són els següents:

Degà: Francisco J. Santolaya Ochando

Vicedegana 1ª: Andrea Ollero Muñoz

Vicedegana 2ª: Concepción Sánchez Beltrán

Vicedegana 3ª: Mª Carmen Molés Gimeno

Secretària: Vicenta Esteve Biot

Vicesecretària: Josefina Carboneras Marín

Tresorer: Miguel Ángel Torricos Sanchis

Vocal: Paula Muiños Taboada

Vocal: Purificación Párraga Pérez

Vocal: Manuel Ramón Peretó i Soriano

Vocal: Juan Luis Quevedo Rodríguez

Vocal: Alba Sebastián Tirado

Vocal: María Pilar del Pueblo López

 

 

2 archivos adjuntos

Mesa de trabajo nueva junta.jpg [1,09 MB]

Nueva Junta 2023.jpg [1,56 MB]Noticias relacionadas

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer

  • 01/12/2023
Celebrem l'acte d'acolliment col·legial

Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades amb un acte en el que expliquem les eixides professionals en la taula redona titulada ‘la Psicologia una professió amb futur’
Leer

  • 30/11/2023
Acto de acogida colegial y mesa redonda: 'La psicología, una profesión con futuro'

Se realizará en València, el jueves 30 de noviembre. Los colegiados y colegiadas que deseen asistir, pueden inscribirse de manera gratuita a la mesa redonda que tendrá lugar durante el acto de acogida colegial.
Leer

  • 29/11/2023
La Psicologia apunta cap a la formació i l’educació en valors com a ferramenta per a previndre la violència contra les dones

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (25 de novembre) el COPCV ha organitzat i participat en diversos actes celebrats en les tres províncies de la Comunitat.
Leer