Encuentro con el Delegado de Defensa en la Comunitat Valenciana, Ángel José Adán

Representando al COPCV han estado el decano, Francisco Santolaya, y la secretaria, Vicenta Esteve.

Esta mañana ha tenido lugar un encuentro entre el Delegado de Defensa en la Comunidad Valenciana, D. Ángel José Adán García, el Decano D. Francisco J. Santolaya Ochando y la Secretaría Dña. Vicenta Esteve Biot

Durante el trascurso del acto, se ha producido un intercambio de ideas sobre la importancia del papel del psicólogo en el ámbito militar y la posibilidad de organización de acciones y colaboraciones orientadas a la difusión del perfil del psicólogo militar  y la mejora del bienestar de la ciudadanía.

 Noticias relacionadas

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 30/01/2024
Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Alacant

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el 26 de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees.
Leer

  • 01/12/2023
Celebrem l'acte d'acolliment col·legial

Donem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades amb un acte en el que expliquem les eixides professionals en la taula redona titulada ‘la Psicologia una professió amb futur’
Leer

  • 30/11/2023
Acto de acogida colegial y mesa redonda: 'La psicología, una profesión con futuro'

Se realizará en València, el jueves 30 de noviembre. Los colegiados y colegiadas que deseen asistir, pueden inscribirse de manera gratuita a la mesa redonda que tendrá lugar durante el acto de acogida colegial.
Leer

  • 29/11/2023
La Psicologia apunta cap a la formació i l’educació en valors com a ferramenta per a previndre la violència contra les dones

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (25 de novembre) el COPCV ha organitzat i participat en diversos actes celebrats en les tres províncies de la Comunitat.
Leer