La vicedegana accentua la importància de la formació continua en l’acte de graduació del Grau en Psicologia de la UV

Andrea Ollero, ha participat en aquest esdeveniment realitzat el 20 de juliol.

El Palau de les Arts Reina Sofia ha sigut l’escenari escollit per celebrar la cerimònia de graduació de l’alumnat del Grau de Psicologia de la Universitat de València (promoció 2019-2023).

La nostra vicedegana, Andrea Ollero, ha participat en aquest acte recordant a les persones recent graduades, que la Psicologia és una disciplina implicada en els diferents àmbits de la vida de les persones, “és una de les professions més transcendentals per a la societat i el desenvolupament humà. Hauríem d’estar presents en el cicle vital, des del naixement, fins a la mort” per a previndre i tractar quan siga precís i, ”tant en l’àmbit privat com en el públic”, ha comentat Ollero.

Per aquests motius, la formació continua és especialment important. Al llarg de l’any, des del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, ha dit la vicedegana, s'ofereixen desenes de cursos, tallers, congressos, etc. que permeten els nostres col·legiats i col·legiades estar al dia, adaptar-se a les necessitats de la ciutadania i de la societat, així com informar-se de les novetats avalades científicament en el mon de la Psicologia.

La col·legiació és requerida per a exercir per això, Ollero els ha convidat a apropar-se al COPCV i descobrir tots els serveis que tenen al seu abast (assessorament jurídic, orientació laboral, formació, etc.). També els ha proposat practicar una col·legiació activa a través de l’assistència a les activitats organitzades pel Col·legi o la incorporació a alguns del Grups de Treball integrats per companys i companyes de professió.  

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 15/04/2024
Màster de Formació Permanent en Direcció i Gestió de Centres de Serveis Socials

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.
Leer

  • 28/12/2023
Participem en la commemoració del 50 aniversari dels estudis de Psicologia

La nostra secretària, Vicenta Esteve, ha participat en l'acte de cloenda celebrat el 21 de desembre, on ha destacat la importància social de la Psicologia i els seus professionals.
Leer

  • 15/02/2023
Centenars d'estudiants de Psicologia assisteixen al Fòrum d’Ocupació de Ciències de la Salut organitzat per la UV

El COPCV participa activament en esta trobada que possibilita el contacte entre la Universitat i els col·legis professionals. A més d'oferir una xerrada sobre el context actual d'esta disciplina, el Col·legi ha atés als i les estudiants del grau en un stand dins el Fòrum d'Ocupació.
Leer

  • 08/02/2023
El COPCV participarà en el ‘Fòrum d'ocupació en salut de la Universitat de València’

El proper 10 de febrer, el degà, Francisco santolaya, i la vocal Pilar Del Pueblo, parlaran sobre el futur laboral de la Psicologia. A més, disposarem d'un stand informatiu per atendre a tot l’alumnat del Grau de Psicologia que així ho requerisca.
Leer

  • 10/01/2023
Entrevista - Las psicólogas, Soledad Quero y Sara Fernández, centran dos de sus investigaciones en el Trastorno Adaptativo

Se trata de un estudio longitudinal y otro para determinar la eficacia del tratamiento combinado en este trastorno. En la siguiente entrevista, nos cuentan más detalles del proceso de cada una de estas investigaciones para las que actualmente, están reclutando participantes.
Leer