Mantenim una reunió amb la regidoria de Família i Infància per a abordar els desafiaments del benestar familiar a Castelló

Hem intercanviat impressions sobre la situació actual de les famílies i dels joves en la societat per a establir un pla d'acció que ajude a millorar-la.

Mª Carmen Molés i Alba Sebastián, vicedegana 3ª i vocal del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, i el regidor de Família i Infància, Alberto Vidal, s'ha reunit per a tractar els principals desafiaments als quals s'enfronten xiquets, joves i famílies en general des del punt de vista psicològic i social. La trobada ha servit per a fer una anàlisi de la situació i pensar que iniciatives podrien ajudar a fomentar una societat més sana en la qual la família siga la base fonamental.

La necessitat de la formació dels tècnics de Família i Infància per a poder millorar la forma en la qual fan el seu treball i adaptar-lo així a les necessitats actuals de la societat ha sigut una de les primeres conclusions de la reunió. Des del Col·legi hem mostrat absoluta disponibilitat per ajudar en aquest punt.

A més, s'ha parlat sobre la importància de la col·laboració entre regidories per a abordar tots aquests assumptes amb la finalitat que arriben a totes les àrees. Sobre això, Alberto Vidal ha assegurat que “treballar en conjunt i crear sinergies és fonamental per a així convertir a Castelló en una família de famílies”. El regidor també ha explicat que “garantir el benestar de la societat està directament relacionat amb cuidar a la família en tots els seus àmbits, i des d'esta regidoria treballarem per a això”.

Per part seua, Mª Carmen Molés ha dit que “la família és un dels contextos de referència més importants de l'ésser humà i més, quan parlem de xiquets i adolescents. La seua influència en el desenvolupament emocional i social és irrefutable. D'ací, la importància de treballar amb elles, de tindre-les en compte, de conèixer les seues necessitats, interessos i preocupacions perquè són font de canvi, de millora i també de prevenció”.

 



Noticias relacionadas

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer