Mantenim una reunió amb la regidoria de Família i Infància per a abordar els desafiaments del benestar familiar a Castelló

Hem intercanviat impressions sobre la situació actual de les famílies i dels joves en la societat per a establir un pla d'acció que ajude a millorar-la.

Mª Carmen Molés i Alba Sebastián, vicedegana 3ª i vocal del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, i el regidor de Família i Infància, Alberto Vidal, s'ha reunit per a tractar els principals desafiaments als quals s'enfronten xiquets, joves i famílies en general des del punt de vista psicològic i social. La trobada ha servit per a fer una anàlisi de la situació i pensar que iniciatives podrien ajudar a fomentar una societat més sana en la qual la família siga la base fonamental.

La necessitat de la formació dels tècnics de Família i Infància per a poder millorar la forma en la qual fan el seu treball i adaptar-lo així a les necessitats actuals de la societat ha sigut una de les primeres conclusions de la reunió. Des del Col·legi hem mostrat absoluta disponibilitat per ajudar en aquest punt.

A més, s'ha parlat sobre la importància de la col·laboració entre regidories per a abordar tots aquests assumptes amb la finalitat que arriben a totes les àrees. Sobre això, Alberto Vidal ha assegurat que “treballar en conjunt i crear sinergies és fonamental per a així convertir a Castelló en una família de famílies”. El regidor també ha explicat que “garantir el benestar de la societat està directament relacionat amb cuidar a la família en tots els seus àmbits, i des d'esta regidoria treballarem per a això”.

Per part seua, Mª Carmen Molés ha dit que “la família és un dels contextos de referència més importants de l'ésser humà i més, quan parlem de xiquets i adolescents. La seua influència en el desenvolupament emocional i social és irrefutable. D'ací, la importància de treballar amb elles, de tindre-les en compte, de conèixer les seues necessitats, interessos i preocupacions perquè són font de canvi, de millora i també de prevenció”.

 



Noticias relacionadas

  • 14/05/2024
El pròxim 16 de maig la seu de Castelló del COPCV romandrà tancada

El próximo 16 de mayo la sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada.
Leer

  • 02/05/2024
Participem en la nova edició de la Fira de la Salut de Castelló

Un any més, les Xarxes Sanitàries Solidàries, subratllen la importància de la salut mental posant el focus en els projectes de cooperació i d'ajuda humanitària.
Leer

  • 09/04/2024
Curs Específic del pla d'Infància i adolescència 2024: Abordatge terapèutic en situacions de traumatizació severa (Inscripció 10/04/24 a les 17 hores)

Curso Especifico del plan de infancia y adolescencia 2024: Abordaje terapéutico en situaciones de traumatización severa (Inscripción 10/04/24 a las 17 horas)
Leer

  • 03/04/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer