El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 14/12/2018
Convocatoria Premios CIDAP 2018 - Cátedra de Investigación y desarrollo en psicología

El plazo de presentación de los trabajos comenzará el día 17 de diciembre de 2018 y finalizará el día 15 de febrero de 2019 a las 17:00 horas.
Leer

  • 14/12/2018
VÍDEO - I Jornada Estatal de Psicología y Tecnologías Emergentes

Las jornadas celebrada en Madrid, el pasado 1 de diciembre de 2018, sin duda, marcarán un antes y un después en la “psicología aplicada a las nuevas tecnologías”.
Leer

  • 12/12/2018
El COPCV está presente en el acto de graduación de los estudiantes del grado de Psicología de la UJI del curso 2017/2018

Mar Lluch, Vicedecana 3ª del COPCV, y Mª Carmen Molés, Vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, asisten como muestra de apoyo a los recién graduados.
Leer

  • 10/12/2018
ÚLTIMO DÍA PARA VOTAR - IX Concurso Infantil de Postales Navideñas del COPCV

El plazo de votación finaliza HOY, 10 de diciembre a las 23:59 horas. La postal elegida será la utilizada como felicitación para las navidades 2018/2019.
Leer

  • 10/12/2018
Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

DECRET 211/2018, de 23 de novembre, del Consell pel qual es regula el sistema de carrera professional horitzontal i l’avaluació de l’exercici, del personal funcionari de l’Administració de la Generalitat.
Leer

  • 05/12/2018
Nuevo canal del COPCV en Telegram

A través de este servició de mensajería instantánea, el COPCV difundirá aquellas informaciones institucionales consideradas de interés para todos los colegiados y colegiadas.
Leer