El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 08/10/2018
Incidència general en el correu electrònic Cop.es

Des del Departament d'Informàtica estem treballant per solucionar la incidència el més aviat possible / Desde el Departamento de Informática estamos trabajando para solucionar la incidencia lo antes posible.
Leer

  • 03/10/2018
Nueva web de formación del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

Hemos rediseñado la web de formación del COPCV, con el objetivo de simplificar los accesos y facilitar un área propia de gestión académica del alumnado.
Leer

  • 01/10/2018
Día internacional de las personas mayores - 'Por una atención integral digna. Pregunta a tus mayores', 1 de octubre

Comunicado del Grupo de Trabajo de Psicología del Envejecimiento del Consejo General de la Psicología de España.
Leer

  • 30/09/2018
La revista Informació Psicològica digital publica el número 115: Psicología en Atención Primaria

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 29/09/2018
Edición extraordinaria 2018 – FOCAD

Información sobre el programa de formación continuada a distancia del Consejo General de Colegios Oficiales de Psicología de España.
Leer

  • 28/09/2018
APP del COPCV

L’aplicació permet consultar informació diversa a col•legiats-col•legiades i a la ciutadania. Informació pert a descarregar-la/ La aplicación permite consultar información variada a colegiados-colegiadas y a la ciudadanía. Información para descargarla.
Leer