El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 15/02/2019
Les Corts Valencianes aproven per unanimitat la modificació de la Llei de Consells i Col·legis Professionals de la Comunitat

El punt més destacat, és la capacitat sancionadora del la Generalitat en cas d’estar exercint i no estar col·legiat o bé, al cometre alguna infracció. Esta modificació, ajudarà al COPCV a exigir als professionals d’esta disciplina a complir amb la legalitat vigent.
Leer

  • 14/02/2019
Día Europeo de la Salud Sexual (14 de febrero) - Entrevista al sexólogo F. Hurtado: 'No hay salud Sexual sin Derechos Sexuales'

El compañero defiende la necesidad del trabajo de profesionales de la Psicología para lograr una Salud Sexual real ya que ésta “depende del equilibrio entre salud física, psicológica y sociocultural'. Además, aunque haya problema 'de base física, el componente psicológico se va añadir siempre ya sea inseguridad, ansiedad, anticipar, las formas de afrontamiento'.
Leer

  • 11/02/2019
Convocatoria Premios CIDAP 2018 - Cátedra de Investigación y desarrollo en Psicología

Ampliado el plazo de presentación de trabajos hasta el 30 de abril de 2019 a las 19:00 horas.
Leer

  • 10/02/2019
‘I Jornada de Psicología de la vida cotidiana’ y ‘I Feria de la Psicología valenciana’

El COPCV está organizando estos dos eventos que se celebrarán los días 5 y 6 de abril, respectivamente.
Leer

  • 09/02/2019
Acreditación Nacional de Psicólogo/a Experto/a en Psicología Educativa

El COPCV inicia el proceso para la presentación de solicitudes y recogida de documentación, tras la aprobación por parte del Consejo General de la Psicología de España.
Leer

  • 08/02/2019
La revista Informació Psicològica digital publica el número 116: Trastornos de la conducta alimentaria

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer