El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana participa en els actes institucionals del 9 d’Octubre a la Ciutat de València

El Vicesecretari, Manuel Peretó, i la vocal, Paloma Botella, han representat al Col·legi en els actes organitzats per l’Ajuntament i per la Generalitat.

El Vicesecretari del COPCV, Manuel Peretó i la Vocal, Paloma Botella, han assistit primer a la recepció organitzada per l’Ajuntament de València al Saló de Cristall de l’edifici consistorial i després han participat en la Processó Cívica que ha transcorregut pels carrers de la ciutat. Aquesta és la quarta vegada que la institució ha estat convidada a participar en l’acte.

Finalitzada la Processó Cívica, Peretó i Botella han representat al Col·legi en la recepció institucional organitzada en el Palau de la Generalitat. El Col·legi ha valorat positivament el reconeixement com a institució representativa dels psicòlegs valencians que han fet tant l’Ajuntament de València com la Generalitat Valenciana.

A més a més, enguany la Generalitat ha atorgat una de les distincions autonòmiques pel Nou d’Octubre, a la companya Mavi Mestre, primera dona rectora de la Universitat de València. 

 

(Manolo Peretó, Mònica Oltra, Ximo Puig i Paloma Botella)

 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 19/06/2019
El COPCV està present en la pressa de possessió dels càrrecs del nou Govern valencià

Francisco Santolya, Degà del COPCV; Vicenta Esteve, Secretària del COPCV; i Andrea Ollero, Vocal del COPCV, han assistit representant a la corporació.
Leer

  • 14/06/2019
El professor i company Pedro R. Gil-Monte, expert en la síndrome d’esgotament professional, premiat per la seua contribució científica

El Catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de València, ha rebut este reconeixement de la Universidade Federal do Paraíba Centro de Ciências da Saúde, João Pessoa, Brasil.
Leer

  • 14/06/2019
Manifiesto del COP en el Día Internacional de maltrato a personas mayores, 14 de junio

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana se suma a este escrito publicado en infocop.
Leer

  • 10/06/2019
Registro de Intervención del Psicólogo/a Educativo/a en formato digital

Con los datos obtenidos, la Junta Directiva de la División de Psicología Educativa (PsiE) del COP, argumentará ante las administraciones, la necesidad inexorable de la presencia del/a Psicólogo/a Educativo/a.
Leer

  • 07/06/2019
Ni Medicina ni Enfermería entre las profesiones sanitarias más 'de moda'

La Estadística de Profesionales Sanitarios Colegiados del 2018 muestra un crecimiento relevante entre los psicólogos. Fuente: Redacción Médica
Leer

  • 06/06/2019
GUÍA: Informe sobre el estado del sistema educativo, 2018

Consejo Escolar del Estado, Informe 2018 sobre el estado del sistema educativo. Curso 2016-2017. Madrid, Ministerio de Educación y Formación Profesional, 2018, 582 p.
Leer