Anulada la segona sessió deles XII Jornades Socioeducatives de Sueca

Per raons de salut, Gey Lagar, no podrá assistir la ponència-taller prevista per a aquest dissabte 23 de març, motiu pel qual, quan siga possible, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Lamentem comunicar que queda anul.lada, pendent d'una nova data, la segona sessió de les XII Jornades Socioeducatives de Sueca amb la ponència-taller de Gey Lagar "Patios y parques dinámicos", la qual estava prevista per este dissabte 23 de març a les 9 hores i al Centre Bernat i Baldoví, 

Gey ha patit recentment un accident, i encara que no ha sigut molt greu, el seu estat de Salut no li permet traslladarse des d'Oviedo ni impartir el Taller de la forma que ella voldria.

Quan la seua Salut li ho permeta, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Li desitjem a Gey que es recupere prompte,  i a vosaltres a més de disculpes per les molesties, també vos demanem que ens ajudeu a difondre aquesta anul.lació.

Regidoria d'Educació i Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Excm. Ajuntament de Sueca.Noticias relacionadas

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer

  • 02/05/2024
Dia Internacional contra l’assetjament Escolar, 2 de maig

S'han de dur a terme intervencions basades en la família, l'escola i la comunitat, tenint en compte la perspectiva de gènere. Previndre l'assetjament escolar és possible amb els recursos adequats.
Leer

  • 22/03/2024
Conferencia de presentación del Programa TEI: prevención de la violencia, acoso y ciberacoso

Sus coordinadores han presentado en Valencia, este programa que implica a la comunidad educativa dándole un lugar protagonista al alumnado.
Leer

  • 22/03/2024
Psicología Educativa

Espai web de la Psicologia Educativa
Leer

  • 21/03/2024
Más psicólogos educativos: una necesidad prioritaria

Según la Asociación Americana de Psicología.
Leer