Anulada la segona sessió deles XII Jornades Socioeducatives de Sueca

Per raons de salut, Gey Lagar, no podrá assistir la ponència-taller prevista per a aquest dissabte 23 de març, motiu pel qual, quan siga possible, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Lamentem comunicar que queda anul.lada, pendent d'una nova data, la segona sessió de les XII Jornades Socioeducatives de Sueca amb la ponència-taller de Gey Lagar "Patios y parques dinámicos", la qual estava prevista per este dissabte 23 de març a les 9 hores i al Centre Bernat i Baldoví, 

Gey ha patit recentment un accident, i encara que no ha sigut molt greu, el seu estat de Salut no li permet traslladarse des d'Oviedo ni impartir el Taller de la forma que ella voldria.

Quan la seua Salut li ho permeta, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Li desitjem a Gey que es recupere prompte,  i a vosaltres a més de disculpes per les molesties, també vos demanem que ens ajudeu a difondre aquesta anul.lació.

Regidoria d'Educació i Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Excm. Ajuntament de Sueca.Noticias relacionadas

  • 02/12/2022
Assistim al Congrés Estatal de la Inspecció d'Educació celebrat en València

Posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades les gravacions dels tres dies d'este esdeveniment.
Leer

  • 07/11/2022
Exempció del màster de formació del professorat per a llicenciats/ades en psicologia abans de 2009 amb formació pedagògica i didàctica

A través de la seu electrònica del COPCV, podeu fer-nos arribar inconvenients o problemes sorgits arrel d’haver presentat l'acreditació de la formació pedagògica i didàctica a l’administració. D’esta manera, podrem traslladar la informació a la Direcció General d'Ordenació Acadèmica de la Conselleria d'Educació per a que estudie cada cas.
Leer

  • 28/10/2022
#SomImprescindibles, la nova campanya d'Educació contará amb psicòlegs/es per impartir tallers dialògics a l'alumnat de l'ESO

L'objectiu es dotar els joves de ferramentes per a que identifiquen i gestionen les seues emocions, i previndre conductes autolesives. Vicenta Esteve, secretària del COPCV, ha assistit a l'acte de presentació.
Leer

  • 10/10/2022
Preocupación por la desprofesionalización de la Orientación Educativa

Los integrantes de la División de Psicología Educativa se han reunido en el marco de las I Jornadas de Educativa del COP de Galicia. En este encuentro estatal, los y las psicólogas educativas han analizado los diferentes modelos de Orientación.
Leer