Anulada la segona sessió deles XII Jornades Socioeducatives de Sueca

Per raons de salut, Gey Lagar, no podrá assistir la ponència-taller prevista per a aquest dissabte 23 de març, motiu pel qual, quan siga possible, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Lamentem comunicar que queda anul.lada, pendent d'una nova data, la segona sessió de les XII Jornades Socioeducatives de Sueca amb la ponència-taller de Gey Lagar "Patios y parques dinámicos", la qual estava prevista per este dissabte 23 de març a les 9 hores i al Centre Bernat i Baldoví, 

Gey ha patit recentment un accident, i encara que no ha sigut molt greu, el seu estat de Salut no li permet traslladarse des d'Oviedo ni impartir el Taller de la forma que ella voldria.

Quan la seua Salut li ho permeta, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Li desitjem a Gey que es recupere prompte,  i a vosaltres a més de disculpes per les molesties, també vos demanem que ens ajudeu a difondre aquesta anul.lació.

Regidoria d'Educació i Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Excm. Ajuntament de Sueca.Noticias relacionadas

  • 20/06/2019
GUÍA: Aprender a convivir con las pantallas. ¿Le dejo la Tablet a mis hijos?

Autor: Domingo Malmierca: Director Adjunto de la FAAM, Productor de TV, Filólogo. Máster en Marketing, Máster en Neuropsicología.
Leer

  • 11/06/2019
ARTÍCULO: La personalidad y la capacidad mental se reflejarían en el electroencefalograma

Autor/es: Maksimenko VA, Runnova AE, Zhuravlev MO, Protasov P, Kulanin R, Khramova MV, et al. Fuente: neurología.com
Leer

  • 11/06/2019
Realizada la Charla: 'Evaluación clínica de los fundamentos del lenguaje, CELF-5'

La actividad tuvo lugar el pasado día 4 de junio en València
Leer

  • 06/06/2019
GUÍA: Informe sobre el estado del sistema educativo, 2018

Consejo Escolar del Estado, Informe 2018 sobre el estado del sistema educativo. Curso 2016-2017. Madrid, Ministerio de Educación y Formación Profesional, 2018, 582 p.
Leer

  • 03/06/2019
DATA segona sessió de les XII Jornades Socioeducatives de Sueca amb Gey Lagar

La ponència-taller de Gey Lagar 'Patios y parques dinámicos', que va ser anul.lada, tindrà lloc el dissabte 8 de juny, de 9 a 14 hores al Casal Multiusos de Sueca.
Leer