Los colegios sanitarios de Valencia son acogidos por el COPCV

En esta reunión entre los integrantes de Unión Sanitaria Valenciana (USV), la Universitat de València ha presentado su oferta de postgrado.

Los y las presidentas de los colegios profesionales que integran Unión Sanitaria Valenciana, se han reunido para poner en común información de interés transversal para todas las disciplinas. Cabe destacar que durante el encuentro, realizado el 22 de julio en la sede del Col·legi Oficial de Psicología ubicada en la calle comte d’Olocau de València, se ha mantenido una entrevista con Pilar Serra, quien, como representante de la Universitat de València (UV), ha presentado la amplia oferta de postgrado de la UV con el fin de establecer nuevas relaciones entre ambas entidades. 



Noticias relacionadas

  • 28/12/2023
Participem en la commemoració del 50 aniversari dels estudis de Psicologia

La nostra secretària, Vicenta Esteve, ha participat en l'acte de cloenda celebrat el 21 de desembre, on ha destacat la importància social de la Psicologia i els seus professionals.
Leer

  • 30/11/2023
Unión Profesional de Valencia organiza la Jornada 'Riesgos del instrusismo profesional y la colegiación como salvaguarda'

Tendrá lugar el 12 de diciembre a las 9:30h., y en ella participará Fernando Catalán, presidente de la Comisión Deontológica del COPCV.
Leer

  • 11/04/2023
Mantenim una reunió amb la secretària autonòmica de Salut Pública

En esta cita, el degà i la secretària del COPCV han manifestat la necessitat d'augmentar el nombre de psicòlegs a més d’implementar mesures preventives en l'àmbit empresarial i educatiu orientades a cuidar i millorar la salut de la ciutadania.
Leer

  • 15/02/2023
Centenars d'estudiants de Psicologia assisteixen al Fòrum d’Ocupació de Ciències de la Salut organitzat per la UV

El COPCV participa activament en esta trobada que possibilita el contacte entre la Universitat i els col·legis professionals. A més d'oferir una xerrada sobre el context actual d'esta disciplina, el Col·legi ha atés als i les estudiants del grau en un stand dins el Fòrum d'Ocupació.
Leer

  • 08/02/2023
El COPCV participarà en el ‘Fòrum d'ocupació en salut de la Universitat de València’

El proper 10 de febrer, el degà, Francisco santolaya, i la vocal Pilar Del Pueblo, parlaran sobre el futur laboral de la Psicologia. A més, disposarem d'un stand informatiu per atendre a tot l’alumnat del Grau de Psicologia que així ho requerisca.
Leer