Assistim a la presentació del Consell d'Infància i Adolescència

ES tracta d'un òrgan que facilita la participació activa dels xiquets, xiquetes i adolescents de la Comunitat.

Un dels drets reconeguts dins la Llei 26/2018, de 21 de desembre, de la Generalitat, de drets i garanties de la infància i l'adolescència, destaca la seua participació tant de l'esfera pública com de la privada.  Per a fer efectiu aquest dret i com a mitjà perquè els xiquets, xiquetes i adolescents siguen escoltats, la Generalitat ha posat en marxa el Consell d’Infància i Adolescència de la Comunitat. Aquest òrgan, ha sigut presentant el 5 de març, per la directora general d’Infància a Adolescència, Rosa Molero, qui ha destacat la implicació i el treball en equip ja que des de que s’iniciaren els primers contactes, s’ha passat de tindre en 2016, 8 municipis amb Consells d’infància i adolescència, a actualment, superar la cinquantena. A més, en paraules de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, “més de 140 que estan en procés de constituir-los”.

A este acte, va acudir la vocal de la Junta del COPCV, Andrea Ollero.

 

Tota la informació i vídeo de la presentació ací



Noticias relacionadas

  • 05/04/2024
Mantenemos una reunión con la Vicepresidencia segunda y Conselleria de Servicios Sociales

El objetivo de este encuentro ha sido trasladar a la Generalitat y a esta Conselleria en concreto, la necesidad de que los profesionales de la Psicología estemos en el ámbito de los Servicios Sociales dado el valor añadido que aportamos.
Leer

  • 02/02/2024
La Salud Mental será el eje del VII Congreso de Derecho Sanitario de la La ADSCV

ASí se lo ha hecho saber Carlos Fornes, presidente de la Asociación de Derecho Sanitario de la Comunitat Valenciana, a Francisco Santolaya, decano del COPCV en la reunión que ambos mantuvieron ayer.
Leer

  • 28/12/2023
Participem en la commemoració del 50 aniversari dels estudis de Psicologia

La nostra secretària, Vicenta Esteve, ha participat en l'acte de cloenda celebrat el 21 de desembre, on ha destacat la importància social de la Psicologia i els seus professionals.
Leer

  • 27/12/2023
Mantenemos una reunión con el conseller de Sanidad

Como órgano colegial le transmitimos la necesidad de se incorporar profesionales de la Psicología en las áreas de Sanidad, Educación y Servicios Sociales ya que esto, permitiría desarrollar planes de prevención ajustados a diferentes grupos poblacionales.
Leer

  • 19/12/2023
La sede del COPCV de la C/Alberic permanecerá cerrada

Esta sede colegial permanecerá cerrada por obras. La atención colegial se realizará en las otras dos sedes que el Col·legi tiene en València.
Leer

  • 12/12/2023
Mantenemos una reunión con el Secretario autonómico de Família y Servicios Sociales

Andrea Ollero y Purificación Párraga, vicedecana y vocal del COPCV, respectivamente, le trasladan las demandas e inquietudes de los psicólogos y psicólogas de este área.
Leer