Jornada contra la violència de gènere: 'Les violències contra les dones. La psicologia en primera línia'

Esta activitat es realitzarà el proper 16 de desembre a partir de les 8:30h., en el saló d'actes del COPCV de València. Inscripció gratuïta prèvia reserva de plaça.

                 Organitza:                                                     Col·labora:                      

 

Data: 16 de desembre de 2022

Lloc: Saló d’Actes del COPCV C/Alberic,35 -baix  (València)

 

PROGRAMA:

8.30h.: Entrega de documentació.

 

9.00h.: Acte Inaugural.

Ilma. Sra. María Such Palomares. Directora general de l’Institut Valencià de les Dones. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Dª. Mar LLuch Quevedo, Vicedegana tercera de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

9:30 Conferència: "Violència de gènere: accions i reaccions”.

Dra. Luisa Velasco Riego. Doctora en Psicologia. Inspectora Policia Local retirada. Membre del grup “Aspectes ètics i legals” del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Presenta: Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

11:00h Pausa

 

11:30h Conferència on-line: "La Violència Vicària".

Dª Sonia Vaccaro. Psicòloga Clínica i Forense. Experta en Violència Vicària.

Presenta: Dª Mar Lluch Quevedo. Vicedegana 3ª de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

13:00h Taula redona: "Recursos i Intervencions en la Comunitat Valenciana".

Dª Pilar Bojó Bojó. Inspectora-Cap de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana. Cap de las Oficines de denúncies i Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere. 

Dª Pilar Domínguez Castillo. Dra. en Estudis de Gènere. Professora associada en el Dept. de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, Universitat de València. Atenció psicològica a víctimes de violència de gènere en la Casa de la Dona de Torrent i en la Casa Violeta de Manises. Membre del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV. Llicenciatura en Psicologia.

Dra. Aina Penyarroja Donet. Doctora per la Universitat Miguel Hernández, en el Programa d’estudis i investigació sobre les  dones, feministes i de gènere del Dept. De Ciències Socials i Humanes. Diplomada en Treball Social.

Coordina:  Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

 

14:30h: Cloenda.

Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

Dirigit a: professionals de la psicologia i estudiants de psicologia.

 

ACTIVIDAD GRATUÏTA PRÈVIA RESERVA DE PLAÇA

Inscripció



Noticias relacionadas

  • 28/03/2024
II Ciclo de Conferencias de psicología del trabajo, las organizaciones y los recursos humanos: 'Nuevos ámbitos de crecimiento y desarrollo PTORH'

Este ciclo formativo está compuesto por cuatro conferencias que se realizarán en modalidad presencial y streaming. Tiene previsto su inicio el 18 de abril. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 27/03/2024
Taller: 'Redescubriendo el erotismo en la menopausia'

La actividad tiene previsto iniciar el día 19 de abril de 2024.
Leer

  • 27/03/2024
Seminario de fundamentos del ICF-2024 psicopatología

La actividad tiene previsto iniciar el día 22 de abril de 2024.
Leer

  • 26/03/2024
V Ciclo de Conferencias de Psicología Coaching

Esta actividad formativa, compuesta por cuatro conferencias en modalidad presencial y streaming, comienza el 11 de abril. Consulta las temáticas que se tratarán. Abierto el plazo de inscripción.
Leer

  • 25/03/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer