Jornada contra la violència de gènere: 'Les violències contra les dones. La psicologia en primera línia'

Esta activitat es realitzarà el proper 16 de desembre a partir de les 8:30h., en el saló d'actes del COPCV de València. Inscripció gratuïta prèvia reserva de plaça.

                 Organitza:                                                     Col·labora:                      

 

Data: 16 de desembre de 2022

Lloc: Saló d’Actes del COPCV C/Alberic,35 -baix  (València)

 

PROGRAMA:

8.30h.: Entrega de documentació.

 

9.00h.: Acte Inaugural.

Ilma. Sra. María Such Palomares. Directora general de l’Institut Valencià de les Dones. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Dª. Mar LLuch Quevedo, Vicedegana tercera de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

9:30 Conferència: "Violència de gènere: accions i reaccions”.

Dra. Luisa Velasco Riego. Doctora en Psicologia. Inspectora Policia Local retirada. Membre del grup “Aspectes ètics i legals” del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Presenta: Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

11:00h Pausa

 

11:30h Conferència on-line: "La Violència Vicària".

Dª Sonia Vaccaro. Psicòloga Clínica i Forense. Experta en Violència Vicària.

Presenta: Dª Mar Lluch Quevedo. Vicedegana 3ª de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

13:00h Taula redona: "Recursos i Intervencions en la Comunitat Valenciana".

Dª Pilar Bojó Bojó. Inspectora-Cap de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana. Cap de las Oficines de denúncies i Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere. 

Dª Pilar Domínguez Castillo. Dra. en Estudis de Gènere. Professora associada en el Dept. de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, Universitat de València. Atenció psicològica a víctimes de violència de gènere en la Casa de la Dona de Torrent i en la Casa Violeta de Manises. Membre del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV. Llicenciatura en Psicologia.

Dra. Aina Penyarroja Donet. Doctora per la Universitat Miguel Hernández, en el Programa d’estudis i investigació sobre les  dones, feministes i de gènere del Dept. De Ciències Socials i Humanes. Diplomada en Treball Social.

Coordina:  Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

 

14:30h: Cloenda.

Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

Dirigit a: professionals de la psicologia i estudiants de psicologia.

 

ACTIVIDAD GRATUÏTA PRÈVIA RESERVA DE PLAÇA

InscripcióNoticias relacionadas

  • 05/12/2022
IX Jornada de Excelencia e Innovación en Psicología

El 16 de diciembre se celebra este evento que los colegiados y colegiadas podréis seguir por streaming. Este año, la conferencia plenaria se titula ‘La relevancia de la psicología educativa en la prevención y promoción de la salud mental infanto-juvenil’.
Leer

  • 05/12/2022
Jornada de Intercambio Colegial de la Psicología de la Intervención Social

Esta actividad se realizará el próximo 16 de diciembre de 2022, en el salón de Actos del COPCV, C/Alberique,35 - bajo en Valencia. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 02/12/2022
Inndromeda Tech Day

Organizado por Inndromeda y la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI) para el próximo 15 de diciembre, en Feria de Valencia.
Leer

  • 02/12/2022
'Encuentros en la Fundación' - VÍDEO: José Mª Peiró: 'Digitalización y competencias en el trabajo'

La conferencia se realizó el 24 de noviembre, dentro del ciclo organizado por la FIDAP, en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España.
Leer

  • 02/12/2022
Assistim al Congrés Estatal de la Inspecció d'Educació celebrat en València

Posem a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades les gravacions dels tres dies d'este esdeveniment.
Leer

  • 30/11/2022
Assistim a la Jornada de Justícia Juvenil organitzada per la Direcció d'Infància i Adolescència

Josefina Carboneras, vicesecretària del COPCV, destaca la importància d'esdeveniments com este que permeten posar en comú experiències professionals de l'atenció socioeducativa.
Leer