Jornada contra la violència de gènere: 'Les violències contra les dones. La psicologia en primera línia'

Esta activitat es realitzarà el proper 16 de desembre a partir de les 8:30h., en el saló d'actes del COPCV de València. Inscripció gratuïta prèvia reserva de plaça.

                 Organitza:                                                     Col·labora:                      

 

Data: 16 de desembre de 2022

Lloc: Saló d’Actes del COPCV C/Alberic,35 -baix  (València)

 

PROGRAMA:

8.30h.: Entrega de documentació.

 

9.00h.: Acte Inaugural.

Ilma. Sra. María Such Palomares. Directora general de l’Institut Valencià de les Dones. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Dª. Mar LLuch Quevedo, Vicedegana tercera de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

9:30 Conferència: "Violència de gènere: accions i reaccions”.

Dra. Luisa Velasco Riego. Doctora en Psicologia. Inspectora Policia Local retirada. Membre del grup “Aspectes ètics i legals” del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Presenta: Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

11:00h Pausa

 

11:30h Conferència on-line: "La Violència Vicària".

Dª Sonia Vaccaro. Psicòloga Clínica i Forense. Experta en Violència Vicària.

Presenta: Dª Mar Lluch Quevedo. Vicedegana 3ª de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

 

13:00h Taula redona: "Recursos i Intervencions en la Comunitat Valenciana".

Dª Pilar Bojó Bojó. Inspectora-Cap de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana. Cap de las Oficines de denúncies i Assistència a les Víctimes de Violència de Gènere. 

Dª Pilar Domínguez Castillo. Dra. en Estudis de Gènere. Professora associada en el Dept. de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics, Universitat de València. Atenció psicològica a víctimes de violència de gènere en la Casa de la Dona de Torrent i en la Casa Violeta de Manises. Membre del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV. Llicenciatura en Psicologia.

Dra. Aina Penyarroja Donet. Doctora per la Universitat Miguel Hernández, en el Programa d’estudis i investigació sobre les  dones, feministes i de gènere del Dept. De Ciències Socials i Humanes. Diplomada en Treball Social.

Coordina:  Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

 

14:30h: Cloenda.

Dra. Andrea Ollero Muñoz, Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Dª Maria Cruz Plá Milán. Psicòloga i agent d’igualtat. Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament de Villena en Alacant. Coordinadora del grup de treball de Psicologia Feminista del COPCV.

Dirigit a: professionals de la psicologia i estudiants de psicologia.

 

ACTIVIDAD GRATUÏTA PRÈVIA RESERVA DE PLAÇA

Inscripció



Noticias relacionadas

  • 26/04/2024
II Jornada ‘El profesional de la psicología en el marco de los servicios sociales de la Comunitat: del contrato programa a la estructuralidad'

El 24 de mayo se celebra en Valencia, esta jornada de Psicología de la Intervención Social con el objetivo de propiciar un espacio de intercambio profesional. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 24/04/2024
Jornada 'factores de salud y bienestar psicológico a lo largo de las distintas etapas de la vida'

Se realizará el 31 de mayo en Orihuela (Alicante). Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 24/04/2024
Jornada de Puertas Abiertas - Infórmate sobre el Máster Profesional en Terapia Cognitivo Conductual

El próximo 16 de mayo, los directores del Máster explicarán los detalles de esta formación además de resolver todas las dudas que tengas al respecto. La jornada se realizará en el Centro de Formación del COPCV (València). Inscripción abierta.
Leer

  • 23/04/2024
Curso: Abordaje integral de la conducta suicida

El curso está previsto que inicie el día 24/05/2024 (formato online).
Leer

  • 23/04/2024
VÍDEO - Conferencia ‘Metodología coaching aplicada junto con la psicoterapia en adicciones’

Impartida por la psicóloga María de los Ángeles Martín, dentro del V Ciclo de conferencias de Psicología Coaching del COPCV.
Leer