Assistim al nou acord entre Conselleria d’Igualtat, patronal i sindicats en matèria de millora laboral dels traballadors/es de Serveis Socials

La secretària del COPCV, Vicenta Esteve, ha assistit a este acte realitzat el 17 de novembre.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha signat este mati amb representants de les organitzacions sindicals i patronal, un acord mitjançat el qual es compromet a realitzar una millora laboral del personal del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Segons la Conselleria, “afectarà més de 13.000 treballadors i treballadores de centres de dia i serveis concertats amb la Generalitat”. Posant al mateix nivell als i les professionals del sector concertat enfront del sector públic.

Fins al Jardí Botànic de València, lloc escollit per representar l’acord, ha anat Vicenta Esteve, secretària del COPCV. En aquest acte, celebrat el 17 de novembre, la consellera, Aitana Mas,  ha afirmat que “la gran majoria de treballadores i treballadors que es beneficiaran d'aquesta mesura treballen en recursos de l'àmbit de la diversitat funcional, amb 8.000 places, seguit del sector residencial de persones majors, amb 2.500 professionals”. També, ha explicat, que es milloraran “les condicions del personal de centres de menors, de dones víctimes de violència masclista o de centres de l'àrea d'inclusió social”.

 

Com molts de vosaltres ja sabreu, estem realitzant una enquesta dirigida als psicòlegs/as de la intervenció social per tal de conéixer la situació actual de la nostra disciplina en aquest àrea.  Per a això, quants més professionals participeu, més precises seran les conclusions d'aquesta enquesta. Més info ACÍ.Noticias relacionadas

  • 09/02/2024
Curs IVAFIQ: 'Formació transversal: estratègies de comunicació en l'àmbit de la intervenció social'

Curso IVAFIQ: 'Formación transversal: estrategias de comunicación en el ámbito de la intervención social'
Leer

  • 02/02/2024
La Salud Mental será el eje del VII Congreso de Derecho Sanitario de la La ADSCV

ASí se lo ha hecho saber Carlos Fornes, presidente de la Asociación de Derecho Sanitario de la Comunitat Valenciana, a Francisco Santolaya, decano del COPCV en la reunión que ambos mantuvieron ayer.
Leer

  • 26/01/2024
Plan formativo IVAFIQ 2024. Formación transversal

Apertura de prescripción 1 de febrero de 2024 a las 17 horas.
Leer

  • 22/01/2024
Curs IVAFIQ: Curs qüestions jurídiques en Salut Mental (Inscripció: 29/01/2024 17:00 hores)

Curso IVAFIQ: Curso cuestiones jurídicas en Salud Mental (Inscripción 29/01/24 17:00 horas)
Leer

  • 12/01/2024
Curs IVAFIQ: Intervenció i abordatge de la violència de gènere i masclista de dels serveis socials (Inscripcions: 15/01/2024 a les 17 hores)

Curso IVAFIQ: Intervención y abordaje de la violencia de género y machista desde los servicios sociales (Inscripciones: 15/01/2024 a las 17 horas)
Leer