12 noticias encontradas relacionadas con universitat de valencia

Página 1 de 1

Este títol de la Universitat de València es realitzarà entre octubre de 2024 a juliol de 2025. Obert el termini d'inscripció.

La nostra secretària, Vicenta Esteve, ha participat en l'acte de cloenda celebrat el 21 de desembre, on ha destacat la importància social de la Psicologia i els seus professionals.

El COPCV participa activament en esta trobada que possibilita el contacte entre la Universitat i els col·legis professionals. A més d'oferir una xerrada sobre el context actual d'esta disciplina, el Col·legi ha atés als i les estudiants del grau en un stand dins el Fòrum d'Ocupació.

El proper 10 de febrer, el degà, Francisco santolaya, i la vocal Pilar Del Pueblo, parlaran sobre el futur laboral de la Psicologia. A més, disposarem d'un stand informatiu per atendre a tot l’alumnat del Grau de Psicologia que així ho requerisca.

Se trata de un estudio longitudinal y otro para determinar la eficacia del tratamiento combinado en este trastorno. En la siguiente entrevista, nos cuentan más detalles del proceso de cada una de estas investigaciones para las que actualmente, están reclutando participantes.

Oganiza: Universitat de València. Se celebra en el Jardín Botànic de la Universitat de València. confirmar asistencia antes del 16 de noviembre.

Mestre es Catedrática de Psicología Básica en la Universitat de València y Rectora de UV. Ofrecerá esta conferencia el próximo jueves 4 de noviembre a las 19h. Webinar de libre acceso.

En esta reunión entre los integrantes de Unión Sanitaria Valenciana (USV), la Universitat de València ha presentado su oferta de postgrado.

La Secretària, Vicenta Esteve, ha assitit a l'acte en representació del Col·legi de Psicologia de la Comunitat Valenciana.