VÍDEOS - Webinar: Hacia la Barnahus

Publicats els vídeos dels webinars organitzats per Save The Children a l’apartat de Formació de la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Save the Children programà dos webinars gratuïts els dies 1 i 9 de març sobre el Model Barnahus dirigitss a professionals que intervinguen en el procés d'atenció a la infància víctima de violència, i altres persones interessades a ampliar el seu coneixement sobre la matèria.

En ells, es va analitzar la realitat actual del sistema de protecció i atenció a la infància víctima de violència en la Comunitat Valenciana, identificant-se elements de millora mitjançant la presentació de les característiques del model Barnahus (Casa dels Xiquets). En aquests webinars va participar, entre d’altres, Rosa Molero, directora general d’Infància i Adolescència.

Per a aquelles persones que no van poder assistir a les sessions o volen tornar a visualitzar-les, s’han publicat els vídeos dels webinars a l’apartat de Formació de la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Desitgem que la informació puga servir-vos d'interés.

 

Informació relacionada:

Webinar -  Hacia la Barnahus 

 

 

Save the Children programó dos webinares gratuitos los días 1 y 9 de marzo sobre el Modelo Barnahus dirigidos a profesionales que intervengan en el proceso de atención a la infancia víctima de violencia, y otras personas interesadas a ampliar su conocimiento sobre la materia.

En ellos, se analizó la realidad actual del sistema de protección y atención a la infancia víctima de violencia en la Comunidad Valenciana, identificándose elementos de mejora mediante la presentación de las características del modelo Barnahus (Casa de los Niños). En estos webinares participó, entre otros, Rosa Molero, directora general de Infancia y Adolescencia.

Para aquellas personas que no pudieron asistir a las sesiones o quieren volver a visualizarlas, se han publicado los videos de los webinars en el apartado de Formación de la web de la Vicepresidencia y Consellería de Igualdad y Políticas Inclusivas.

Deseamos que la información pueda serviros de interés.

 

Información relacionada: 

Webinar -  Haci la Barnahus 

 Noticias relacionadas

  • 08/06/2021
Campaña SAVE THE CHILDREN 'A tu lado'

Acción integrada en la plataforma Col·lab&Connect, iniciativa de Conselleria de Economía Sostenible, IVACE, REDIT, con la colaboración de CEV y Consejo Cámaras CV.
Leer

  • 04/06/2021
Webinar: "Crecer sin papeles en Europa"

La actividad tendrá lugar el próximo viernes 11 de junio. INSCRIPCIONES antes del 8 de junio 2021
Leer

  • 27/05/2021
GUÍA: Lligams

L'IVAJ ha editat un manual per a la prevenció de l'extremisme violent a través de la informació juvenil resultant de l'acord entre el Consell d'Europa i l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA). Aquest manual, que porta per títol Lligams, tracta de promoure i desenvolupar la cooperació europea en l'àmbit de la informació i l'assessorament juvenil.
Leer

  • 26/05/2021
DECRET 60/2021, de 14 de maig, del Consell

De regulació i coordinació dels òrgans de l’Administració de la Generalitat de participació infantil i adolescent, i de protecció de la infància i l’adolescència.
Leer

  • 18/05/2021
Jornadas Ciudades Amigas de la Infancia Comunitat Valenciana

La actividad se realizará en formato virtual las mañanas de los días 25 y 26 de mayo. Inscripciones abiertas hasta el día 23 de mayo 2021.
Leer