28ª Jornada Professional del COPCV 'Necesitat de professionals de la Psicologia davant la societat post-covid'

Obert el termini d'inscripció per a este esdeveniment que es realitzarà el pròxim 26 de febrer en València en modalitat presencial i streaming.

La 28ª Jornada Professional del COPCV 'Necessitat de professionals de la Psicologia davant la societat post-covid', es realitzarà el pròxim 26 de febrer amb la possibilitat d'assitir presencialment  (Only You Hotel València. Plaça de Rodrigo Botet, nº5) o seguir-la per streaming (https://www.cop-cv.org/formacion/4308)

Després de la recollida del material, programada a les 8:30h, es començarà esta cita anual que durarà fins les 14:00h., moment de la cloenda. 

Rafael Tabarés Seísdedos, comissionat de Presidència Generalitat Valenciana. Pla Valencià d'Acció per a la Salut Mental, Drogodependències i Conductes Addictives, serà l'encarregat de realitzar la conferència inaugural 'Salut mental i pandèmia'. Per a la següent ponència comptarem amb Aina Plaza Tesías, directora General de Planificació en Salut de la Generalitat de Catalunya qui parlarà sobre 'Salut mental i adiccions: prioritat ineludible'.

A les 11:45h. està previst realitzar la taula redona ‘La Psicologia en l'àmbit social i educatiu en la societat pandèmica’; i a les 12:45h. la taula ‘Situació i importància de la salut mental en les empreses de la Comunitat Valenciana en una societat post-covid’. Ambdues, comptaran amb les intervencions d'experimentats/as professionals en cadascun dels àmbits.

#28JornadaCOPCV

Activitat gratuïta previa reserva de plaça.

Més informació i inscripció ací.

Streaming https://www.cop-cv.org/formacion/4308

 

-------

La 28ª Jornada Profesional del COPCV 'Necesidad de profesionales de la Psicología ante la sociedad post-covid', se realizará el próximo 26 de febrero con la posibilidad de asistir presencialmente (Only You Hotel Valencia. Plaza de Rodrigo Botet, nº5) o seguirla por streaming (https://www.cop-cv.org/formacion/4308).

Tras la recogida del material, programada a las 8:30h, se dará comienzo a esta cita anual que tiene previsto finalizar a las 14:00h. 

Rafael Tabarés Seisdedos, comisionado de Presidencia Generalitat Valenciana. Plan Valenciano de Acción para la Salud Mental, Drogodependencias y Conductas Adictivas, será el encargado de realizar la conferencia inaugural 'Salud mental y pandemia'. Para la siguiente ponencia contaremos con Aina Plaza Tesías, directora General de Planificación en Salud de la Generalitat de Catalunya la cual hablará sobre 'Salud mental y adicciones: una prioridad ineludible'.

A las 11:45h. está previsto realizar la mesa redonda ‘La Psicología en el ámbito social y educativo en la sociedad pandémica’; y a las 12:45h. la mesa ‘Situación e importancia de la salud mental en las empresas de la Comunitat Valenciana en una sociedad Post-Covid’. Ambas, contarán con las intervenciones de experimentados/as profesionales en cada uno de los ámbitos.

 

1 archivo adjunto

Díptico 28ª Jornada Profesional COPCV.pdf [7,89 MB]Noticias relacionadas

  • 29/02/2024
Realizada la conferencia 'Psicología del deporte e inclusión social, presente y futuro'

El doctor en Psicología por la Universitat de Barcelona, Jordi Segura Bernal, ha impartido la conferencia dentro del acto de clausura de la edición XVI del Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio organizado del COPCV.
Leer

  • 29/02/2024
XXI Congreso Nacional de estudiantes de la UMH

Se llevará a cabo en la Universidad Miguel Hernández, específicamente en el campus de Elche, durante los días 21 y 22 de marzo.
Leer

  • 28/02/2024
30ª jornada professional del COPCV 'Importància de la intel·ligència artificial en l'activitat del professional de la Psicologia: reptes i dilemes'

Ja tenim el cartell guanyador el qual serà la imatge de la Jornada. Aquesta activitat es realitzarà el 2 de març en el Complex Esportiu Cultural Petxina, de 9:00h. a 14:30h. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 21/02/2024
II Jornada on-line del Día de la Mujer y la Niña en la Ciencia

El COPCV y la Sociedad Española de Psicobiología organiza esta actividad que se llevará a cabo el 22 y 23 de febrero. Actividad gratuita previa reserva de plaza.
Leer

  • 21/02/2024
Jornada 'Construimos Juntas' por el Día Internacional de la Mujer

La Diputación de Castellón contará con la participación de Irene Villa y de mujeres líderes de la provincia y de la Comunitat Valenciana, entre ellas, nuestra vidececana 3ª, Mª Carmen Molés.
Leer