Assistim a la Jornada de Justícia Juvenil organitzada per la Direcció d'Infància i Adolescència

Josefina Carboneras, vicesecretària del COPCV, destaca la importància d'esdeveniments com este que permeten posar en comú experiències professionals de l'atenció socioeducativa.

La Direcció General d'Infància i Adolescència ha celebrat una jornada sobre Justícia Juvenil orientada als professionals de l’àmbit socioeducatiu. En esta activitat, realitzada en València el 28 de novembre, s’han desenvolupat diverses taules de treball, com a espais “de reflexió i anàlisi sobre la justícia juvenil en la Comunitat Valenciana”. Estes han sigut les matèries tractades:

1. Protocols d'actuació de les residències socioeducatives en l'atenció del nou model.

2. Funcions dels equips educatius de les residències socioeducatives.

3. Òrgans de participació com a element de promoció de la igualtat en l'àmbit residencial

socioeducatiu.

4. Programes d'activitats en les residències socioeducatives.

La presència del/la professional de la Psicologia en este àmbit és fonamental com també ho és, la seua formació constant per tal de respondre a les situacions actuals. Josefina Carboneras, vicesecretària del Col·legi, va estar present durant la inauguració i la ponència ‘L'execució de mesures judicials en la Comunitat Valenciana: claus per al debat’, impartida per Conrado Moya Mira, assessor del Síndic de Greuges.

 

 

 Noticias relacionadas

  • 31/01/2023
Jornada Salud Mental en Contextos Educativos

El 3 de febrero se realiza este encuentro con el objetivo reivindicar la incorporación de psicólogos/as educativas para alcanzar el bienestar de la comunidad educativa. Modalidad presencial y online, gratuita previa inscripción.
Leer

  • 27/01/2023
Concurs per a seleccionar el cartell de la 29ª Jornada Professional COPCV

Concurso para seleccionar el cartel de la 29ª Jornada Profesional COPCV. Se pueden presentar trabajos hasta el 15 de febrero de 2023 a las a las 14:00h., a través de la sede electrónica. Consulta las bases.
Leer

  • 27/01/2023
“T’informem, boletin informatiu de la xarxa de CLIAS”

Recull les principals notícies de l'últim trimestre de l'any 2022 en matèries de participació infantil i promoció de drets.
Leer

  • 27/01/2023
Participem en el Fòrum de Treball dels Graus de Psicologia de la UCV

Esta trobada ha possibilitat que els estudiants del Grau de Psicologia ens plantejaren els dubtes que tenen respecte a la pràctica professional d'esta disciplina.
Leer

  • 27/01/2023
I Congreso Nacional de Salud Mental Infanto Juvenil - Salamanca

Organizado por la Fundación FUNDANEED, tendrá lugar los días 15, 16 y 17 de febrero. modalidad presencial y online.
Leer

  • 26/01/2023
Realizado el acto de clausura de la XV edición del Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio

En el acto, llevado a cabo el 19 de enero en el salón de actos del COPCV-Valencia, el compañero, Francisco Solano, ha compartido su experiencia profesional bajo el título ‘Aplicaciones de la psicología de las organizaciones en entidades y clubs deportivos’
Leer