L'AECC-Castelló ens mostra els seu agraïment fent-nos entrega d'un diploma

A l'acte, celebrat en la seu de la capital de la Plana de l'Associació, han assistit gran part de les organitzacions que hi col·laborem.

Com ja sabreu, estem col·laborant activament en totes aquelles activitats proposades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la delegació de Castelló. El passat 5 de febrer es va celebrar la VII Marxa Contra el Càncer de Castelló i va ser un èxit de participació. Dies abans de la cursa, el COPCV va obtindre el seu dorsal i la seua samarreta. Enguany, afirmen des de l’organització, “hem aconseguit augmentar i superar tant el nombre d'empreses col·laboradores com el nombre de participant”.

Ahir, u de març, l’AECC-Castelló ens va agrair el nostre suport i difusió de les accions que organitzen en un acte en el qual se’ns va fer entrega d’aquest diploma. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, arreplegà de mans de Salomé Esteller, gerent de l'AECC-Castelló este reconeixement, i de Carlos Feliu, del Grup Popular. 

Galería de fotosNoticias relacionadas

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer

  • 19/01/2024
Traslladem a la regidoria d'Educació i Cultura de Castelló la necessitat de psicòlegs educatius als centres

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.
Leer