Ens reunim amb el PP de Castelló per parlar dels recursos imprescindibles Salut Mental

Des del COPCV hem manifestat la necessitat d'incloure als i les psicòlegs en els diversos àmbits de la societat.

Amb els processos electorals per davant, la Junta de Govern del Col·legi, s’ha marcat mantindre trobades amb els diferents grups polítics per tal de transmetre’ls quina és la situació de la Psicologia, dels seus professionals, i de la ciutadania pel que fa a la salut mental i emocional. Sempre, donant arguments que justifiquen la presència del nostre perfil en diferents àmbits.

Ahir, la vicedegana 3ª del COPCV, Mª Carmen Molés, la secretaria, Vicenta Esteve; i la vocal, Alba Sebastián, es reunirem amb la candidata del PP a l’ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco i la seua responsable de comunicació, Susana Fabregat, per traslladar-les la necessitat de destinar els recursos adequats i especialitzats per a atendre, intervindre i desenvolupar accions que milloren i previnguen problemes de Salut Mental.

La reunió, es va mantindre el 12 d’abril en la seu del COPCV-Castelló. En les pròximes setmanes programarem més reunions amb representants d’altres partits polítics per complir amb l’objectiu del COPCV d’introduir en les propostes i programes electorals aquells aspectes relacionats amb la nostra disciplina.

   



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer