Estudiants de Castelló participen en els tallers del programa ‘Joves i Salut Psicològica’ en els quals ha col·laborat el COPCV

Alumnes de cinc instituts de Castelló i de l'Escola de Segona Oportunitat assisteixen a les xarrades impartides

Alumnes d'ESO, Batxillerat, Formació Professional i ensenyaments especials de cinc instituts de Castelló i de l'Escola de Segona Oportunitat han participat aquest curs en els 32 tallers impartits dins del programa Joves i salut psicològica. Una iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló que s'ha realitzat en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.

Més de 300 estudiants de l'IES Penyagolosa, de l'IES Matilde Salvador, del CIPFP Costa Azahar, de l'IES Bovalar, de l'IES Miquel Peris i Segarra i de l'Escola de Segona Oportunitat han pres part així en tallers que començaren el 16 de gener i que es desenvoluparan fins al pròxim 25 de maig.

Unes classes dirigides a promoure hàbits i conductes saludables des de les aules que han abordat temàtiques com: Què és un dol? Pandèmia i resiliència; Tens súper poders? Coneix les teues fortaleses I i II; El suïcidi és responsabilitat de tots; Esport, font de benestar; Mòbil, tauleta, tv i ordinador...quan la pantalla mana; Què veig? Què veus? Sobre un ús adequat de continguts en internet; Com puc aconseguir els meus objectius?.Noticias relacionadas

  • 14/06/2024
Tavernes estrena ‘La simfonia de la ment’, un musical familiar sobre ansietat, bipolaritat i depressió

A la seua estrena han assistit Andrea Ollero i Montserrat Martínez, vicedegana i assessora de l'àrea d'educativa del COPCV.
Leer

  • 27/05/2024
7ª Edició del pla de formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana

7ª Edición del plan de formación para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunidad Valenciana.
Leer

  • 23/05/2024
El contexto educativo: clave para la prevención de la conducta suicida

Así lo afirma un estudio publicado en la revista School Mental Health y llevado a cabo por psicólogos/as.
Leer

  • 23/05/2024
Resum i fotografies de la XV Jornada de psicologia, educació i municipi del COPCV

En esta trobada professional celebrada recentment, s'ha recordat i argumentat la importància del municipalisme en la societat actual.
Leer

  • 17/05/2024
DEMÀ - Jornada “Psicologia municipal. Intervenció comunitària en l’àmbit educatiu i social”

El COPCV organitza aquesta activitat la qual es realitzarà el 18 de maig al Complex Esportiu Cultural Petxina de València. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça.
Leer

  • 06/05/2024
Protocolo Enfermería-Psicología escolar para optimizar competencias

Los consejos de ambas profesiones hablan de pautar sus campos de actuación en pro de la atención óptima al alumno.
Leer