Reunió amb els candidats de Compromís a l'Ajuntament de Castelló

Amb aquesta ronda de contactes, volem traslladar als candidats municipals la necessitat d'augmentar i incloure els i les professionals de la Psicologia en els diversos contextos que conformen la realitat.

Continuem amb les reunions amb representants polítics que es presenten a les eleccions municipal de la Capital de la Plana per tal d’acomplir les línies marcades en l’actual projecte del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana. En aquest cas, el 25 d’abril en la seu de Castelló, la vicedegana 3ª, Mª Carmen Molés, i Alba Sebatián, vocal de la Junta del COPCV, han exposat les demandes d’aquesta institució col·legial al grup de Compromís.

Es tracta de fer-los arribar les necessitats d’atenció i acompanyament psicològic de la ciutadania; d’explicar-los les diferents àrees de la psicologia i què pot fer cadascú d’aquestos professionals a més d’orientar-lo pel que fa a les accions de millora que pensem, haurien de desenvolupar.

A aquesta trobada han assistit Ignasi García, actual portaveu i regidor de l’Àrea de Gestió de Residus i Reciclatge, Atenció Ciutadana, Transparència i Bon Govern; Verónica Ruiz, actual regidora de Cultura, Patrimoni Cultural i Museus, Memòria Democràtica, Feminisme i LGTBI;  Francesc Mezquita, actual regidor de l'Àrea d'Educació, Participació Ciutadana i Plurilingüisme i Foment del Valencià; i Vera Bou, candidata a regidora.

   



Noticias relacionadas

  • 11/03/2024
II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer

  • 09/02/2024
La Sede de Castellón del COPCV permanecerá cerrada

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.
Leer

  • 09/02/2024
Celebrem l'acte d'acolliment als nous col·legiats i col·legiades en el COPCV-Castelló

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.
Leer

  • 05/02/2024
Acte d'acolliment col·legial COPCV-Castelló i conferència: 'El moment actual de la Psicologia'

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.
Leer

  • 25/01/2024
Pilar del Pueblo, vocal del COPCV: “todas las áreas de la Psicología estén creciendo al igual que las especialidades dentro de cada área”

El COPCV ha participado en las Jornadas de orientación laboral del Grado de Psicología organizadas por la Universitat Jaume I de Castelló.
Leer