Campanya per el Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets

Presentat per L'Ajuntament de València el pròxim 21 de setembre.

L'Ajuntament de València amb motiu del 23 de setembre, dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, xiquetes i xiquets i com a membre de la Xarxa de Municipis Lliures de Tràfic i Prostitució, presenta una nova campanya de comunicació i sensibilització contra la prostitució i el tràfic de dones.

Sol·licitem la vostra col·laboració per a transmetre un missatge clar contra la prostitució i el tràfic i vos convidem a participar en l'acte programat per al dia 21 de setembre a les 18.00 hores, amb entrada lliure fins a completar aforament, als cinemes Lys que serà moderat per la presentadora Montse Catalá Agresola.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

El Ayuntamiento de València con motivo del 23 de septiembre, día Internacional contra la explotación sexual y la trata de mujeres, niñas y niños y como miembro dela Red de Municipios Libres de Trata y Prostitución, presenta una nueva campaña de comunicación y sensibilización contra la prostitución y la trata de mujeres.

Solicitamos vuestra colaboración para transmitir un mensaje claro contra la prostitución y la trata y os invitamos a participar en el acto programado para el día 21 de septiembre a las 18:00 horas, con entrada libre hasta completar aforo, en los cines Lys que será moderado por la presentadora Montse Catalá Agresola.

 

1 archivo adjunto

Programa.pdf [0,36 MB]



Noticias relacionadas

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 08/03/2024
La revista Informació Psicològica digital publica el número 125-126 'psicología afirmativa y diversidad sexual'

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 30/11/2023
GUÍA: Estrategia de erradicación de la violencia sobre la infancia y adolescencia (2023-2030)

Madrid, Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030, 2023, 76 p.
Leer

  • 26/10/2023
GUÍA: 'Dones grans i violències masclistes des de l'àmbit comunitari'

Barcelona, Departament de Drets Socials, 2023, 60 p.
Leer

  • 31/08/2023
Curs Interdisciplinar Infància i Adolescència. Necessitat de protecció i reducció de la vulnerabilitat per raons de la seua diversitat sexual

Curso Interdisciplinar Plan de Infancia y Adolescencia. Necesitad de protección y reducción de la vulnerabilidad por razones de su diversidad afectivo sexual y de género'. (Inscripción 01/09 a las 17 horas)
Leer