Seminari: 'Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatge. Actuacions educatives d'èxit'

L'actividad te previst el seu inici el dia 22 de novembre de 2017.

 

 

Dins de la seus oferta formativa el COPCV al seu Centre de Formació i Atenció Col.legial, situat al carrer Pintor Navarro Llorenç, 19 i 20 - baix (València), ha donat un espai al Seminari: "Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatè. Actuacions educatives d'èxit". Aquesta activitat, que serà impartida per Isidre Mansanet, Psicòleg i Gaspar Izquierdo,Psicòleg i Pedagogté una metodologia activa i participativa.

La participació en esta activitat es gratuïta, sols es necessari realitzar un depòsit de 10€ per reservar la plaça. Dit import podrà ser compensat en les activitats que el Co.l.legi organitze i que desitge assistir. L'única condició es realizar l'activitat sol.licitada.

El Col.legi ha volgut entrevistar els docents, per tal de resoldre qualsevol dubte que es puga tindre i proporcionar més detalls que puguen ser del vostre interés.

Metes i objectius destacats que indicaríeu als alumnes a l'inici de l'activitat.


- Es pretén que els assistents al Seminari, coneguen els fonaments científics en els quals se sustenta l'educació inclusiva, l'aprenentatge dialògic, les comunitats de aprenentatge  i les actuacions educatives d'èxit. 

- El Seminari pretén donar una informació suficient, perquè els assistents troben camins, per a una complementària formació teòric-pràctica, en els temes tractats que els possibilite la seua aplicació i difusió en l'àmbit professional.

 

Per què pot resultar interessant el Seminari que proposeu?

1.- Perquè els processos educatius avui tenen bases científiques clares que ens permeten actuar amb certeses i podem evitar les ocurrències. L'aprenentatge dialògic i les actuacions educatives  d'èxit són mostra d'aquests avanços científics que cal conèixer i utilitzar
2.- Perquè les comunitats d'aprenentatge tenen l'aval de la comunitat científica internacional i promoure-les suposa un gran avanç en els processos de transformació social que es pretenen des de l'acciópsicoeducativa


Hi ha algun altre tema/punt que desitgeu destacar?

-Destacar la importància que té per a totes les professions la formació contínua. En el cas que ens ocupa, sent psicòlegs, amb major motiu, donats els ràpids canvis que es produeixen en la nostra societat i les grans aportacions de la ciència en tots els àmbits de la psicologia

 

PROGRAMA E INSCRIPCIONES: https://www.cop-cv.org/formacion/3443
 

 

 

 

Más información en el

Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana

Centro de Formación y Atención Colegial

C/ Pintor Navarro Llorens, 19 y 21 bajo

46008 Valencia

Tfno: 96 354 00 14

Fax: 96 354 00 13

E-mail: copcv-form@cop.es

https://www.cop-cv.org/formacion/

https://www.cop-cv.orgNoticias relacionadas

  • 02/02/2018
El municipalisme i els equips multidisciplinars entre les apostes de la Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

A la presentació de l’esborrany d’aquesta llei, realitzada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el 31 de gener en València, han assistit com a representants del COPCV Manuel Peretó i Joan Rovira.
Leer

  • 26/01/2018
El COPCV acudix a la presentació de la campanya de Serveis Socials la 'QUARTA POTA'

Amb esta iniciativa del Govern Valencià afirma reivindicar els serveis socials com a part fonamental de l'estat del benestar. A més, de posar en valor l'àmbit municipal i els seus professionals.
Leer

  • 15/11/2017
Cine social y coloquio 'Movimientos locales contra la violencia machista'

Miércoles, 22 de noviembre, a las 18:00 h. en Cinemes Albatexas, València
Leer

  • 13/11/2017
El COPCV continua amb la seua intervenció en el procés participatiu d'elaboració del Codi Social-Llei de Serveis Socials

La institució participa en les diverses fases d’aportació de propostes i suggeriments organitzades per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
Leer

  • 07/11/2017
Raúl Espert (respecto al envejecimiento): “los profesionales de la Psicología somos agentes promotores del cambio”

El Profesor Titular del Dpto. de Psicobiología de la Universitat de València, ha ofrecido la conferencia ‘Envejecimiento y antioxidantes: El zumo de Granada’ en las Jornadas de Puertas Abiertas del COPCV Alicante, realizadas los días 25 y 26 de octubre en la UMH de Elche.
Leer

  • 07/11/2017
Obituario: In memoriam Luis de Nicolás Martínez

Por Imanol Amayra Caro, doctor en Psicología
Leer