Seminari: 'Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatge. Actuacions educatives d'èxit'

L'actividad te previst el seu inici el dia 22 de novembre de 2017.

 

 

Dins de la seus oferta formativa el COPCV al seu Centre de Formació i Atenció Col.legial, situat al carrer Pintor Navarro Llorenç, 19 i 20 - baix (València), ha donat un espai al Seminari: "Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatè. Actuacions educatives d'èxit". Aquesta activitat, que serà impartida per Isidre Mansanet, Psicòleg i Gaspar Izquierdo,Psicòleg i Pedagogté una metodologia activa i participativa.

La participació en esta activitat es gratuïta, sols es necessari realitzar un depòsit de 10€ per reservar la plaça. Dit import podrà ser compensat en les activitats que el Co.l.legi organitze i que desitge assistir. L'única condició es realizar l'activitat sol.licitada.

El Col.legi ha volgut entrevistar els docents, per tal de resoldre qualsevol dubte que es puga tindre i proporcionar més detalls que puguen ser del vostre interés.

Metes i objectius destacats que indicaríeu als alumnes a l'inici de l'activitat.


- Es pretén que els assistents al Seminari, coneguen els fonaments científics en els quals se sustenta l'educació inclusiva, l'aprenentatge dialògic, les comunitats de aprenentatge  i les actuacions educatives d'èxit. 

- El Seminari pretén donar una informació suficient, perquè els assistents troben camins, per a una complementària formació teòric-pràctica, en els temes tractats que els possibilite la seua aplicació i difusió en l'àmbit professional.

 

Per què pot resultar interessant el Seminari que proposeu?

1.- Perquè els processos educatius avui tenen bases científiques clares que ens permeten actuar amb certeses i podem evitar les ocurrències. L'aprenentatge dialògic i les actuacions educatives  d'èxit són mostra d'aquests avanços científics que cal conèixer i utilitzar
2.- Perquè les comunitats d'aprenentatge tenen l'aval de la comunitat científica internacional i promoure-les suposa un gran avanç en els processos de transformació social que es pretenen des de l'acciópsicoeducativa


Hi ha algun altre tema/punt que desitgeu destacar?

-Destacar la importància que té per a totes les professions la formació contínua. En el cas que ens ocupa, sent psicòlegs, amb major motiu, donats els ràpids canvis que es produeixen en la nostra societat i les grans aportacions de la ciència en tots els àmbits de la psicologia

 

PROGRAMA E INSCRIPCIONES: https://www.cop-cv.org/formacion/3443
 

 

 

 

Más información en el

Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana

Centro de Formación y Atención Colegial

C/ Pintor Navarro Llorens, 19 y 21 bajo

46008 Valencia

Tfno: 96 354 00 14

Fax: 96 354 00 13

E-mail: copcv-form@cop.es

https://www.cop-cv.org/formacion/

https://www.cop-cv.orgNoticias relacionadas

  • 19/06/2018
III Congreso Internacional de la SCEPS y XIV Congreso Nacional de Psicología Social.

Del 4 al 6 de octubre de 2018 en la Facultad de Ciencias de la Educación y Humanidades, Universidad de Castilla-La Mancha, Cuenca.
Leer

  • 18/06/2018
Llegada del Aquarius a València - La atención psicológica a las personas migrantes es fundamental a corto y medio plazo

El COPCV y PsF se han puesto, desde que se conoció la noticia de la llegada de 630 personas migrantes al puerto de València, a disposición de la Generalitat y del Ayuntamiento.
Leer

  • 15/06/2018
"La mejor manera de luchar contra el el abuso y maltrato a las personas mayores es evidenciar las actitudes y comportamientos socialmente aceptados"

Manifiesto del Grupo de Trabajo de Psicología del Envejecimiento del COP en el Día Mundial para la Concienciación sobre el abuso y maltrato a las personas mayores.
Leer

  • 14/06/2018
Comunicado del COPCV con motivo del Día Mundial de Toma de Conciencia del Abuso y Maltrato en la Vejez, 15 de junio

El Grupo de Trabajo de Envejecimiento de Alicante, ha elaborado un texto en el que se pone de manifiesto el importante papel del psicólogo/a para hacer frente a este problema. Manuel Manresa, miembro de GT, realizará el 15 de junio en la Universidad Permanente de Alicante, la conferencia 'Empoderamiento frente al maltrato en personas mayores' (Actividad gratuita previa reserva de plaza).
Leer

  • 12/06/2018
Per primera vegada, un estudi demostra que la violència de masclista i el maltractament infantil tenen una distribució geogràfica comuna a València

Enrique Gracia, Marisol Lila i Miriam Marco, del Departament de Psicologia Social, i per Antonio López-Quílez, del Departament d’Estadística i Recerca Operativa de la UV han realitzat esta investigació.
Leer

  • 10/06/2018
IV Jornada Nacional de Psicología del Envejecimiento: ‘Nuevos perfiles de mayores. Adaptando la intervención a los nuevos tiempos’

El COPCV y el Consejo General de la Psicología organizan esta jornada que se llevará a cabo en Alicante el 8 y 9 de noviembre de 2018. Abierto el plazo de inscripción.
Leer