Seminari: 'Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatge. Actuacions educatives d'èxit'

L'actividad te previst el seu inici el dia 22 de novembre de 2017.

 

 

Dins de la seus oferta formativa el COPCV al seu Centre de Formació i Atenció Col.legial, situat al carrer Pintor Navarro Llorenç, 19 i 20 - baix (València), ha donat un espai al Seminari: "Societat inclusiva. Comunitats d'aprenentatè. Actuacions educatives d'èxit". Aquesta activitat, que serà impartida per Isidre Mansanet, Psicòleg i Gaspar Izquierdo,Psicòleg i Pedagogté una metodologia activa i participativa.

La participació en esta activitat es gratuïta, sols es necessari realitzar un depòsit de 10€ per reservar la plaça. Dit import podrà ser compensat en les activitats que el Co.l.legi organitze i que desitge assistir. L'única condició es realizar l'activitat sol.licitada.

El Col.legi ha volgut entrevistar els docents, per tal de resoldre qualsevol dubte que es puga tindre i proporcionar més detalls que puguen ser del vostre interés.

Metes i objectius destacats que indicaríeu als alumnes a l'inici de l'activitat.


- Es pretén que els assistents al Seminari, coneguen els fonaments científics en els quals se sustenta l'educació inclusiva, l'aprenentatge dialògic, les comunitats de aprenentatge  i les actuacions educatives d'èxit. 

- El Seminari pretén donar una informació suficient, perquè els assistents troben camins, per a una complementària formació teòric-pràctica, en els temes tractats que els possibilite la seua aplicació i difusió en l'àmbit professional.

 

Per què pot resultar interessant el Seminari que proposeu?

1.- Perquè els processos educatius avui tenen bases científiques clares que ens permeten actuar amb certeses i podem evitar les ocurrències. L'aprenentatge dialògic i les actuacions educatives  d'èxit són mostra d'aquests avanços científics que cal conèixer i utilitzar
2.- Perquè les comunitats d'aprenentatge tenen l'aval de la comunitat científica internacional i promoure-les suposa un gran avanç en els processos de transformació social que es pretenen des de l'acciópsicoeducativa


Hi ha algun altre tema/punt que desitgeu destacar?

-Destacar la importància que té per a totes les professions la formació contínua. En el cas que ens ocupa, sent psicòlegs, amb major motiu, donats els ràpids canvis que es produeixen en la nostra societat i les grans aportacions de la ciència en tots els àmbits de la psicologia

 

PROGRAMA E INSCRIPCIONES: https://www.cop-cv.org/formacion/3443
 

 

 

 

Más información en el

Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana

Centro de Formación y Atención Colegial

C/ Pintor Navarro Llorens, 19 y 21 bajo

46008 Valencia

Tfno: 96 354 00 14

Fax: 96 354 00 13

E-mail: copcv-form@cop.es

https://www.cop-cv.org/formacion/

https://www.cop-cv.orgNoticias relacionadas

  • 13/11/2017
El COPCV continua amb la seua intervenció en el procés participatiu d'elaboració del Codi Social-Llei de Serveis Socials

La institució participa en les diverses fases d’aportació de propostes i suggeriments organitzades per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
Leer

  • 07/11/2017
Raúl Espert (respecto al envejecimiento): “los profesionales de la Psicología somos agentes promotores del cambio”

El Profesor Titular del Dpto. de Psicobiología de la Universitat de València, ha ofrecido la conferencia ‘Envejecimiento y antioxidantes: El zumo de Granada’ en las Jornadas de Puertas Abiertas del COPCV Alicante, realizadas los días 25 y 26 de octubre en la UMH de Elche.
Leer

  • 07/11/2017
Obituario: In memoriam Luis de Nicolás Martínez

Por Imanol Amayra Caro, doctor en Psicología
Leer

  • 20/10/2017
Realizada con éxito la Jornada sobre Tercera Edad ‘La calidad de vida siendo mayor’

El acto, al que han asistido alrededor de 100 personas, ha contado con la presencia de profesionales de la Psicología y representantes del Ayuntamiento de Castellón dedicados a las personas mayores.
Leer

  • 20/10/2017
Jornada de puertas abiertas en Alicante: ‘Vida activa, vida saludable', 25 y 26 de octubre

El Grupo de Trabajo de Envejecimiento COPCV Sección Alicante organiza este acto en el que colabora la Universidad Miguel Hernández de Elche. Inscripción gratuita previa reserva de plaza. Entrevista a Clara Aguado, Coordinadora del Grupo de Trabajo.
Leer

  • 06/10/2017
El envejecimiento es 'una etapa evolutiva que debe afrontarse como un reto adaptativo y orientado a la calidad de vida'

El Col·legi entrevista a Beatriz Meliá, Coordinadora del Grupo de Trabajo de Dependencia y Tercera Edad del COPCV en Castellón, con motivo de la Jornada sobre Tercera Edad 'La calidad de vida siendo mayor' que tendrá lugar el próximo 19 de octubre en la capital de la Plana. (La inscripción de esta actividad gratuita previa reserva de plaza, continúa abierta).
Leer