I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem organitzant este esdeveniment obert al públic, per a donar a conèixer las nostra disciplina i totes les àrees que la integren. Convideu a familiars i amics a la festa de la psicologia valenciana que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com a psicòlegs i psicòlogues, sabem que la nostra disciplina és útil allí on hi ha persones ja que es basa en l'estudi del comportament humà. Més enllà dels trastorns i les patologies, podem ajudar a millorar certs aspectes o a aconseguir el benestar en molts i molt variats àmbits. Però, sap la ciutadania quan, per què i per a què poden acudir a una consulta psicològica.

El 6 d'abril eixim al carrer per a informar, celebrarem en la plaça de l'Ajuntament de València la I Fira de la Psicologia Valenciana. Un esdeveniment obert al públic organitzat pel COPCV amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, amb l'objectiu d'acostar a tot el món les possibilitats de la nostra ciència i les ferramentes de les quals, com a professionals, disposem.

Totes les àrees de la Psicologia (Educativa, Intervenció Social, Treball i Organitzacions, Clínica i Salut, Intervenció en Catàstrofes i Emergències, Trànsit i Seguretat, Jurídica i Esport) tindran un espai en la I Fira de la Psicologia Valenciana. Representants del Col·legi així com companys i companyes dels Grups de Treball del COPCV, seran els encarregats d'informar i donar a conèixer entre les persones que assistisquen, alguns dels aspectes més rellevants del nostre treball.

Veniu amb les vostres famílies i amistats, compartiu amb ells la vostra professió en este esdeveniment lúdic-festiu en el qual es podrà disfrutar de xarrades, tallers, contacontes i música en directe.

 

La Fira serà el complement perfecte de la Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana, que es celebrarà un dia abans (5 d'abril) en el MuVIM (València).

#Psic #PsicValenciana #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano

 

Informació relacionada: 

Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana 

Más de 20 actividades, entre charlas y talleres, integrarán la I Feria de la Psicología Valenciana

 Noticias relacionadas

  • 22/05/2019
Declaración Institucional sobre la Psicología Coaching

Consejo General de la Psicología de España
Leer

  • 20/05/2019
J.L. Quevedo, Vocal del COPCV, participa en la inauguración de las III Jornadas Nacionales de Psicología Hospitalaria (Alicante)

Quevedo ha hecho hincapié en la necesidad e idoneidad de que los servicios de Psicología estén más extendidos en las distintas unidades hospitalarias de la Sanidad española.
Leer

  • 16/05/2019
La detección temprana del TDAH mejora la infancia, la adolescencia e incluso la calidad de vida de la etapa adulta

Andrea Ollero, Vocal de la Junta de Gobierno del COPCV, ha participado en la inauguración de las II Jornadas Científicas de la Asociación TDAH +16 de València (10 y 11 de mayo).
Leer

  • 15/05/2019
Payasospital cumple 20 años y nos plantea un reto de narices

El próximo día lunes 20 de mayo queremos llenar de ‘narices rojas’ las redes sociales.
Leer

  • 14/05/2019
Fallece el compañero Ximo López Fabregat, Doctor en Psicología, especialista en Psicología Clínica y psicoanalista

El COPCV expresa sus condolencias ante la pérdida del que fuera asesor de la Junta de Gobierno del COPCV en Castellón y Responsable del Grupo de Trabajo de Revisión de Casos Clínicos en esta provincia.
Leer

  • 11/05/2019
Convocatoria Premios CIDAP 2018 - Cátedra de Investigación y desarrollo en Psicología

Ampliado el plazo de presentación de trabajos hasta el 15 de mayo de 2019 a las 16:00 horas. Se otorgarán cuatro premios en los diferentes ámbitos de actuación de la psicología y el premio Fernando Lluch al mejor trabajo de intervención y/o investigación desarrollado por los psicólogos en el ámbito educativo de la intervención municipal.
Leer