I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem organitzant este esdeveniment obert al públic, per a donar a conèixer las nostra disciplina i totes les àrees que la integren. Convideu a familiars i amics a la festa de la psicologia valenciana que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com a psicòlegs i psicòlogues, sabem que la nostra disciplina és útil allí on hi ha persones ja que es basa en l'estudi del comportament humà. Més enllà dels trastorns i les patologies, podem ajudar a millorar certs aspectes o a aconseguir el benestar en molts i molt variats àmbits. Però, sap la ciutadania quan, per què i per a què poden acudir a una consulta psicològica.

El 6 d'abril eixim al carrer per a informar, celebrarem en la plaça de l'Ajuntament de València la I Fira de la Psicologia Valenciana. Un esdeveniment obert al públic organitzat pel COPCV amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, amb l'objectiu d'acostar a tot el món les possibilitats de la nostra ciència i les ferramentes de les quals, com a professionals, disposem.

Totes les àrees de la Psicologia (Educativa, Intervenció Social, Treball i Organitzacions, Clínica i Salut, Intervenció en Catàstrofes i Emergències, Trànsit i Seguretat, Jurídica i Esport) tindran un espai en la I Fira de la Psicologia Valenciana. Representants del Col·legi així com companys i companyes dels Grups de Treball del COPCV, seran els encarregats d'informar i donar a conèixer entre les persones que assistisquen, alguns dels aspectes més rellevants del nostre treball.

Veniu amb les vostres famílies i amistats, compartiu amb ells la vostra professió en este esdeveniment lúdic-festiu en el qual es podrà disfrutar de xarrades, tallers, contacontes i música en directe.

 

La Fira serà el complement perfecte de la Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana, que es celebrarà un dia abans (5 d'abril) en el MuVIM (València).

#Psic #PsicValenciana #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano

 

Informació relacionada: 

Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia ValencianaNoticias relacionadas

  • 26/03/2019
El COPCV col·labora un any més, en la campanya ‘Per un esport sense violència’

L’Ajuntament de Castelló i el Patronat d’Esports tornen a posar en marxa esta iniciativa arrel dels bons resultats de la passada edició. Durant tres mesos, dos psicòlegs esportius impartiran xarrades i dinàmiques en alguns clubs infantils i d’esport base de la capital de la Plana.
Leer

  • 22/03/2019
Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem ultimant els detalls d'este esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València. Col·legiats i col·legiades, us animem a assistir amb les vostres famílies i amics per disfrutar d'este dia en el qual hi hauran xarrades impartides pels membres dels Grups de Treball del COPCV i activitats infantils.
Leer

  • 21/03/2019
VIII Carrera de las profesiones - Descuento para colegiados/as

El 31 de marzo se celebrará en València esta cursa solidaria que aporta un euro por dorsal a la Asociación para la lucha contra la leucemia de la Comunitat Valenciana.
Leer

  • 21/03/2019
XVI Congreso Nacional de Estudiantes de Psicología "Crece como profesional, amplía horizontes"

3, 4 y 5 de Abril del 2019 en el campus de la Universidad Miguel Hernández de Elche (Alicante)
Leer

  • 21/03/2019
VIII Carrera de las profesiones

El 31 de marzo se celebrará en València esta cursa solidaria que aporta un euro por dorsal a la Asociación para la lucha contra la leucemia de la Comunitat Valenciana.
Leer

  • 13/03/2019
El Supremo ordena que todos los interinos de la sanidad cobren la carrera

El Tribunal crea Jurisprudencia para que los interinos tengan el mismo derecho que los fijos al reconocimiento
Leer