I Fira de la Psicologia Valenciana

Estem organitzant este esdeveniment obert al públic, per a donar a conèixer las nostra disciplina i totes les àrees que la integren. Convideu a familiars i amics a la festa de la psicologia valenciana que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril en la plaça de l'Ajuntament de València.

Com a psicòlegs i psicòlogues, sabem que la nostra disciplina és útil allí on hi ha persones ja que es basa en l'estudi del comportament humà. Més enllà dels trastorns i les patologies, podem ajudar a millorar certs aspectes o a aconseguir el benestar en molts i molt variats àmbits. Però, sap la ciutadania quan, per què i per a què poden acudir a una consulta psicològica.

El 6 d'abril eixim al carrer per a informar, celebrarem en la plaça de l'Ajuntament de València la I Fira de la Psicologia Valenciana. Un esdeveniment obert al públic organitzat pel COPCV amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, amb l'objectiu d'acostar a tot el món les possibilitats de la nostra ciència i les ferramentes de les quals, com a professionals, disposem.

Totes les àrees de la Psicologia (Educativa, Intervenció Social, Treball i Organitzacions, Clínica i Salut, Intervenció en Catàstrofes i Emergències, Trànsit i Seguretat, Jurídica i Esport) tindran un espai en la I Fira de la Psicologia Valenciana. Representants del Col·legi així com companys i companyes dels Grups de Treball del COPCV, seran els encarregats d'informar i donar a conèixer entre les persones que assistisquen, alguns dels aspectes més rellevants del nostre treball.

Veniu amb les vostres famílies i amistats, compartiu amb ells la vostra professió en este esdeveniment lúdic-festiu en el qual es podrà disfrutar de xarrades, tallers, contacontes i música en directe.

 

La Fira serà el complement perfecte de la Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana, que es celebrarà un dia abans (5 d'abril) en el MuVIM (València).

#Psic #PsicValenciana #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

 

Pulsa aquí para leer esta información en castellano

 

Informació relacionada: 

Coneix a Psic, el nou col·legiat/ada - I Fira de la Psicologia Valenciana 

Más de 20 actividades, entre charlas y talleres, integrarán la I Feria de la Psicología Valenciana

 Noticias relacionadas

  • 31/07/2019
'Las nuevas tecnologías han llegado a la psicología para quedarse'. Vídeo COP Melilla y COPCV

La presentación del vídeo ha tenido lugar durante el IV Congreso Nacional de Psicología celebrado en Vitoria del 21 al 24 de julio 2019
Leer

  • 30/07/2019
¿Cómo podemos defender la profesión y evitar el intrusismo?

El Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana en relación con el artículo 5.c de la ley 6/1997, de 4 de diciembre, de Consejos y Colegios Profesionales de la Comunitat Valenciana, establece que una de las funciones de los colegios profesionales oficiales es la de ejercer las acciones que las leyes establezcan para evitar el intrusismo, sin perjuicio de las actuaciones de inspección y/o sanción a las que están obligadas las administraciones públicas.
Leer

  • 29/07/2019
Imagen Profesional

El COPCV recomienda el uso del sello distintivo personalizado que el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana pone a disposición de los colegiados y colegiadas para facilitar su identificación como profesionales de la Psicología.
Leer

  • 29/07/2019
Significativa presencia de la Psicología Valenciana en el IV Congreso Nacional de Psicología Vitoria-Gasteiz (Álava) 2019

El evento ha contado con una gran representación valenciana tanto de la estructura colegial y de los colegiados como de las diversas universidades y asociaciones profesionales. Gran impacto del stand del COPCV en el congreso en el que han pasado alrededor de 700 participantes.
Leer

  • 27/07/2019
Jornada de Neuropsicología y Neurociencia: ‘Neuropsicología del lenguaje a lo largo del ciclo vital’

Esta actividad tendrá lugar el próximo 9 de noviembre en el salón de actos COPCV (C/Alberic,35-bajo València). Abierto plazo de inscripción.
Leer

  • 26/07/2019
Cerca de 1.500 personas aprenden de la "flor y nata" de la Psicología

Ni la ola de calor ni el posible inicio de las vacaciones han echado para atrás a los casi 1.500 asistentes que han acudido, entre el 22 y el 24 de julio, al Palacio de Congresos Europa de Vitoria por el IV Congreso Nacional de Psicología.
Leer