VÍDEO - Còmic 'La nostra veu' sobre la Llei d'Infància i Adolescència

Realitzat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generaliutat Valenciana

La nostra veu es un cómic que divulga de manera accesible, amigable i inclusiva els drets i garanties de la infancia i adolescencia. Amb ell la Conselleria d'Igualtat i polítiques inclusives de la Generalitat Valenciana preten acostar la Llei de drets i garanties de la infància i adolescència a tots els xiquets i xiquetes.. A partir de desembre coneix els teus drets amb les aventures de Clara, Fàtima, Josep, Yaiza i Àlex (clika el play).

 Noticias relacionadas

  • 08/06/2021
Campaña SAVE THE CHILDREN 'A tu lado'

Acción integrada en la plataforma Col·lab&Connect, iniciativa de Conselleria de Economía Sostenible, IVACE, REDIT, con la colaboración de CEV y Consejo Cámaras CV.
Leer

  • 04/06/2021
Webinar: "Crecer sin papeles en Europa"

La actividad tendrá lugar el próximo viernes 11 de junio. INSCRIPCIONES antes del 8 de junio 2021
Leer

  • 01/06/2021
Webinar: “El papel de la Psicología de la Intervención Social en tiempos de COVID. Perspectivas futuras”

La actividad tendrá lugar el próximo jueves 3 de junio y se impartirá por la plataforma Zoom, a las 18:00h
Leer

  • 01/06/2021
VÍDEOS - Webinar: Hacia la Barnahus

Publicats els vídeos dels webinars organitzats per Save The Children a l’apartat de Formació de la web de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
Leer

  • 27/05/2021
GUÍA: Lligams

L'IVAJ ha editat un manual per a la prevenció de l'extremisme violent a través de la informació juvenil resultant de l'acord entre el Consell d'Europa i l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA). Aquest manual, que porta per títol Lligams, tracta de promoure i desenvolupar la cooperació europea en l'àmbit de la informació i l'assessorament juvenil.
Leer

  • 26/05/2021
V Certamen de Relats Beatriu Civera

El certamen impulsat des de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI obri el termini d'inscripcions fins el 31 de maig 2021.
Leer