Dia Internacional contra l'assejament escolar - 2 de maig 2020

La Conselleria d'Educación, Cultura i esport llança la campanya 'Jo practique #CiberBonTracte',

El proper dia 2 de maig es celebra el Dia Internacional Contra l'Assetjament Escolar, des de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport llancen la campanya 'Jo practique #CiberBonTracte', campanya per a combatre l'assetjament escolar per internet durant el confinament per prevenir el ciberassetjament de la població en edat escolar en temps de confinament, ja que les hores que l'alumnat passa connectat a internet ia les xarxes socials s'ha multiplicat amb la suspensió de les classes presencials.

D'aquesta manera, la iniciativa 'Jo practique #CiberBonTracte' aspira a combatre l'assetjament a internet mitjançant l'ús de les bones pràctiques. Tot el material de la campanya es pot consultar en el nou espai d'inclusió educativa obert a la pàgina web de la Conselleria (http://www.ceice.gva.es/va/web/inclusioeducativa).

Mitjançant infografies, la campanya recorda a les famílies i a l'alumnat quines són les recomanacions per utilitzar Internet i les xarxes socials de manera segura i adequada. Així mateix, informa també sobre les vies de comunicació o denúncia davant possibles casos de ciberassetjament, 'sexting' o ciberassetjament pedòfil ( 'grooming'), entre altres.

 

2 archivos adjuntos

IMG-20200429-WA0008.jpg [0,11 MB]

IMG-20200429-WA0007.jpg [0,11 MB]Noticias relacionadas

  • 11/08/2020
CUOTA COLEGIAL Segundo semestre 2020

Aviso sobre el próximo cargo de la cuota colegial.
Leer

  • 31/07/2020
IMPORTANTE: Ampliación plazo actualización Registro Autonómico de Centros, Servicios y Establecimientos Sanitarios de la Comunitat Valenciana (RACSES)

Tras la suspensión de plazos administrativos por el estado de alarma, el plazo establecido vence el próximo 25 de noviembre de 2020. A continuación, disponéis de información detallada así como de los documentos necesarios para realizar dicho trámite.
Leer

  • 31/07/2020
Protocol de portecció i prevenció davant la transmissió i contagi del SarsCoV2 per a Centres Educatius que impartisquen ensenyaments no universitaris

Mesures d'actuació davant la COVID-19 per al curs acadèmic 2020-2021 en centres educatius que impartisquen ensenyaments no universitaris i els seus serveis complementaris. Document facilitat per la Generalitat Valenciana.
Leer

  • 30/07/2020
RESOLUCIÓ de 27 de juliol de 2020, de la Direcció General d’Inclusió Educativa

Per la qual s’autoritza i es regula el funcionament, amb caràcter experimental, d’uni-tats educatives terapèutiques en les províncies d’Alacant i València per a la resposta integral a l’alumnat amb neces-sitats educatives especials derivades de trastorns greus de salut mental, per al curs escolar 2020-2021
Leer

  • 30/07/2020
RESOLUCIÓ de 27 de juliol de 2020, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional

Per la qual es dicten instruccions per a l’organització dels serveis psicopedagògics escolars i dels gabinets psicopedagògics escolars autoritzats durant el curs 2020-2021.
Leer

  • 29/07/2020
El COPCV ofrece, de manera gratuita a todos los colegiados y colegiadas, realizar intervenciones online a través de la plataforma PsyPocket

Ya está en funcionamiento esta herramienta, que permite llevar a cabo intervenciones profesionales de telepsicología de forma segura. Además de videoconferencia cifrada de alta calidad, incluye el manejo de la agenda y envío de mensajería instantánea cifrada. 
Leer