Trobada 'REPENSEM AMB TONUCCI'

L'activitat tindrà lloc el 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.

Des de l'Àrea d'Educació de la Diputació de València, han organitzat la TROBADA "REPENSEM AMB TONUCCI" que tindrà lloc el dia 22 d'octubre a l'Auditori Municipal de Burjassot (València) a les 17.00 hores.

En ella, el mestre i pedagog FRANCESCO TONUCCI (Frato, en el seu vessant com a dibuixant) realitzarà la presentació del seu últim llibre «Pot un virus canviar l'escola?» i reflexionarà sobre les implicacions de la COVID, la pandèmia i el confinament en el nostre sistema educatiu, aportant des d'una "mirada infantil" mesures i línies de treball alternatives que permeten millorar la vida dels xiquets i les xiquetes a les escoles i els pobles de la província de València.

Juntament amb l’entrada gratuïta i l'últim llibre de Francesco Tonucci com a regal, s'emetrà, una vegada finalitzada la Trobada, un Certificat d'Assistència.

El públic assistent podrà obtindre resposta per part de Francesco Tonucci a les preguntes que haja plantejat en el formulari d'inscripció, així com durant la mateixa Trobada.

En adjunt trobarà la INVITACIÓ amb més informació. Pot accedir al FORMULARI D'INSCRIPCIÓ en el següent enllaç: https://www.repensemambtonucci.org . 

1 archivo adjunto

Inv_Trobada_22_Repensem Tonucci.pdf [2,91 MB]Noticias relacionadas

  • 20/10/2021
Cursos formació específica 2021 Infància i Adolescència/ Cursos formación especifica 2021 Infancia y Adolescencia

Curs: 'Psicologia i acolliment residencial. Cap a una nova manera d’entendre els seus mons' / Curso: 'Psicología y acogimiento residencial. Haica una nueva forma de entender sus mundos'
Leer

  • 13/10/2021
'Encuentros en la Fundación' - VÍDEO 'La educación y los objetivos del desarrollo sostenible. el pacto educativo global'

La FIDAP, en colaboración con el COPCV y la Academia de Psicología de España, organiza este espacio en el que prestigiosos profesionales de la Psicología española comparten, los jueves a las 19h., sus conocimientos. Consulta las próximas fechas y conferencias.
Leer

  • 07/10/2021
GUÍA práctica para el apoyo al alumnado con discapacidad auditiva en contexto COVID-19

La Confederación Española de Familias de Personas Sordas (FIAPAS) ha publicado una guía para ayudar a los centros educativos a asegurar la accesibilidad auditiva y comunicativa de los alumnos con sordera.
Leer

  • 05/10/2021
Cursos formació específica 2021 Infància i Adolescència/ Cursos formación específica 2021 Infancia y Adolescencia

Curs: 'Psicologia i acolliment residencial. Cap a una nova manera d’entendre els seus mons' / Curso: 'Psicología y acogimiento residencial. Hacia una nueva forma de entender sus mundos'
Leer