61 noticias encontradas relacionadas con Igualdad

Página 1 de 5

Ens sumem a la declaració institucional realitzada pel Consell General de la Psicologia d’Espanya.

El jueves, 25 de noviembre de 18:30h a 20:30h, en la Sede del COPCV de Alicante, se realizará esta actividad a la que podéis inscribiros previa reserva de plaza.

Este año, la ONU pide un esfuerzo colectivo para acabar con lo que ha calificado como “pandemia en la sombra”. El lema de la campaña es “Pinta el mundo de naranja: ¡financiar, responder, prevenir, recopilar!”.

El 18 de novembre, celebrem esta activitat dirigida al públic general, amb l'objectiu de sensibilitzar i formar a la societat de manera inclusiva. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça. També es retransmetrà en streaming a través de la plataforma del COPCV.

Elaborada por Feafes Salud Mental Extremadura con la colaboración de la Red Regional de Mujeres en Salud Mental de la Federación. Año 2020.

Mar Lluch, vicedecana 3ª del COPCV; Mª Carmen Molés, vocal de la Junta; y Zoraida Granados, asesora de la Junta, participan activamente en las acciones organizadas con el objetivo de reivindicar igualdad para las personas LGTBI+.

El certamen impulsat des de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI obri el termini d'inscripcions fins el 31 de maig 2021.

Zoraida Granados, asesora de la Junta, ha asistido como representante del COPCV, a los actos enmarcados en estas Jornadas. En ellos, se ha exigido la aprobación de una Ley Trans a nivel estatal y el desarrollo de políticas que promuevan la igualdad de las personas transgénero.

'Per una societat inclusiva que garantisca el benestar de totes les persones'. / Día Internacional contra la Homofobia, la Transfobia y la Bifobia. 'Por una sociedad inclusiva que garantice en bienestar de todas las personas'.

L'activitat organitzada per l'Escola d'Igualtat de l'Ajuntament de Castelló, es celebrará el proper 11 de maig 2021

Són les conclusions extretes de l’enquesta sobre corresponsabilitat que l’Ajuntament ha fet a dones de la ciutat. Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, ha estat present en l’acte.

Es tracta d'un reconeixement amb el qual es posa en valor la figura de la dona en diferents àmbits. De fet, l'esdeveniment s'ha celebrat dins la commemoració institucional pel Dia Internacional de la Dona.

El Grup de Treball de Qüestió de Gènere del COPCV ha preparat una activitat online per al pròxim 17 de març on es reflexionarà sobre estos conceptes.