El COPCV assisteix a l’assemblea ‘Per un esport sense violència’ organitzada pel Patronat d'Esports de Castelló

En l’acte, celebrat el 27 de juny en la capital de la Plana, Mari Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern i Psicòloga de l’Esport i l’Activitat Física, exposa mesures per previndre i acabar amb les mostres violentes en l’esport.

L’Ajuntament de Castelló es va declarar en el Ple del passat 27 d’abril de 2017, Ciutat en Defensa de l’Esport Lliure de Violència. Dins d’esta declaració, està duguent a terme diverses accions i acords com ara l’assemblea del dimarts 27 de juny en el Teatre del Raval en la qual, a través del Patronat d’Esports de la ciutat, ha reunit als clubs esportius amb la finalitat de que tots ells mostren el seu suport ‘per un esport sense violència’.

En l’acte va estar present Enric Porcar, Regidor d’Esports i President del Patronat; Enrique Lluna, Delegat Provincial del Col·legi d’Àrbitres de la Província de Castelló; i Mari Carmen Molés, vocal de la Junta de Govern del COPCV i psicòloga especialista en l’Esport i l’Activitat Física. Els presents, ressaltaren la importància dels valors i de l’educació en valors des de l’esport base com a mesura preventiva per eradicar la violència en este àmbit.

Durant l’acte, es va fer especial menció a les mesures incloses en el manifest que Ajuntament de Castelló ha aprovat per tal d’acabar amb la violència en l’esport, i que han adscrit els clubs de la ciutat.

Des del Patronat d’Esports s’ha reconegut la tasca que desenvolupa el COPCV donant suport a estes i altres actuacions, així com la continuïtat de nous projectes conjunts. A més, tant el Patronat com els clubs, han valorat el paper del i la professional de la Psicologia pel que fa a la formació i l’assessorament esportiu.



Noticias relacionadas

  • 05/03/2024
Incendio Nou Campanar - 'Es necesario mantener el seguimiento de las víctimas'

La vocal, Purificación Párraga, comenta que las reacciones y las emociones de cada persona pueden ser diferentes en tiempo y forma. De ahí, que sea imprescindible que la atención psicológica se ajuste a las necesidades de cada una de ellas.
Leer

  • 29/02/2024
Realizada la conferencia 'Psicología del deporte e inclusión social, presente y futuro'

El doctor en Psicología por la Universitat de Barcelona, Jordi Segura Bernal, ha impartido la conferencia dentro del acto de clausura de la edición XVI del Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio organizado del COPCV.
Leer

  • 23/02/2024
El COPCV lamenta profundamente las terribles consecuencias del incendio de Nou Campanar

Nos hemos puesto a disposición de las administraciones para todo aquello que sea necesario. La intervención de psicólogos especialistas en Emergencias es fundamental tanto en los primeros momentos como en los días posteriores.
Leer

  • 23/02/2024
Día de la Psicología (24 de febrero)

Desde 1983, en España, se considera que Juan Huarte es su patrono.
Leer

  • 20/02/2024
Àrea personal del col·legiat i col·legiada

Coneix les gestions que pots fer en línia.
Leer

  • 16/02/2024
Lanzamiento de la Newsletter "Psico-Actualidad" por el COP Melilla

Destinada a mantener informada a la comunidad sobre las últimas novedades y avances en el campo de la psicología.
Leer