Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras

Puedes hacerte socio/a por 1€ al mes. La organización trabaja por hacer visible que la atención psicológica salva vidas y defender el derecho de acceso a todas las personas al apoyo psicológico.

Psicologas y Psicólogos sin Fronteras es una ONGD que tiene como objetivo defender el derecho a la atención psicológica para todas las personas. Dan atención psicológica a comunidades y personas que se encuentran en situación de vulnerabilidad causada por catástrofes, conflictos armados o emergencia social. Trabajan en respuesta a emergencias humanitarias y dando apoyo a colectivos en riesgo de exclusión.

Puedes ayudarles a hacer visible que la atención psicológica salva vidas haciéndote socia por 1€ al mes. Además, al hacerlo recibirás este bolso:

 



Noticias relacionadas

  • 26/09/2023
Curs IVAFIQ: II Edició curs “Intervenció amb persones afectades de trastorn mental en el seu medi habitual”. Inscripció 27 de septiembre a les 12 hr.

Curso IVAFIQ: II Edición curso "Intervención con personas afectadas de trastorno mental en su medio habitual". Inscripción 27 de septiembre a las 12 hr.
Leer

  • 25/05/2023
Els Gabinets Psicopedagògics Municipals, un recurs valencià de prevenció

La Comissió d'Intervenció Mnucipal del COPCV, signa aquest escrit en el qual explica les funcions i la importància de mantindre els GPM en la Comunitat.
Leer

  • 21/04/2023
V Jornades sòcioeducatives de La Safor. Oliva, 25 i 26 d'abril de 2023

Organitzades pel Gabinet de Psicologia i Pedagogia de l'Ajuntament d'Oliva, la Mancomunitat de La Safor i el Cefire de Gandia de la Conselleria d'Educació,
Leer

  • 16/03/2023
El COPCV forma part del Comité d'Ètica en Serveis Socials constituït per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

Aquest nou òrgan es crea amb l'objectiu de donar les majors garanties possibles a les persones professionals i usuàries a l'hora de prendre determinades decisions.
Leer

  • 24/02/2023
Estem en les II Jornades de Serveis Socials realitzades en Elx

Concepción Sánchez Beltrán, vicedegana del COPCV, ha assistit a l'acte promicionat per la Conselleria de Polítiques Inclusives.
Leer

  • 08/02/2023
Assistim a la presentació de la 'Guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials de Castelló'

Aquest document impulsat per l’àrea de Benestar Social i elaborat per la Diputació de Castelló, preten ser una ferramenta per als i les professionals de l'àrea.
Leer