62 noticias encontradas relacionadas con COPCV Castello

Página 1 de 5

La Salut Mental serà l’eix vertebrador d’aquesta trobada que reunirà a les entitats que formen les Xarxes Sanitàries Solidàries. El COPCV tindrà un stand des d’on informarem i posarem en valor la tasca que els i les professionals de la nostra disciplina realitzen cada dia des dels llocs de treball. A més, es realitzará la jornada formativa 'Desembolicant la nostra Salut Mental'.

Horari d'atenció al públic en la seu de Castelló. / Horario de atención al público en la sede de Castellón.

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta de Govern, està present en la lectura del manifest de la subdelegació del Govern i en l’entrega del Premi Olimpia de l’Ajuntament de la capital de la Plana.

La psicòloga, Eva Ferrando, ha assenyalat la importància de mantindre relacions de qualitat i l'expressió emocional com a mètode de regulació emocional. Aquesta activitat, realitzada el 3 de març, forma part d'una iniciativa de la RSS.

A l'acte, celebrat en la seu de la capital de la Plana de l'Associació, han assistit gran part de les organitzacions que hi col·laborem.

Mª Carmen Molés, vocal de la Junta del COPCV, hi assisteix a l'acte de commemoració.

Este domingo se celebra la XIII Marató bp de Castelló. El psicólogo del deporte, Quique Andrés, que forma parte del Equipo de Apoyo Psicológico desde 2012, reflexiona sobre lo que hay dentro de cada zancada efectuada en esta carrera de larga distancia.

Fins el 28 de febrer es pot visitar esta mostra organitzada per Xarxes Sanitàries Solidàries (RSS).

L’entitat, de la qual forma part el COPCV, posa en marxa esta nova proposta que gira al voltant de la Salut Mental i que es desenvoluparà durant el primer semestre del 2023 en les tres províncies de la Comunitat.

Aquest document impulsat per l’àrea de Benestar Social i elaborat per la Diputació de Castelló, preten ser una ferramenta per als i les professionals de l'àrea.

Us animem a participar en família en esta cursa solidària. La recaptació de les inscripcions es destinarà a la investigació oncològica, podeu inscriure´s fins al 3 de febrer.

Mª Carmen Molés, vocal en funcions de la Junta, va assistir a unes de les projeccions realitzades en Castelló.