100 noticias encontradas relacionadas con COPCV Castello

Página 1 de 7

El COPCV es una de las entidades colaboradoras de esta cursa deportiva.

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.

L'acte d'acollida col·legiat celebrat el huit de febrer, ha servit per a que els nous companys i companyes coneguen els membres de la Junta de Govern, les funcions i serveis del COPCV així com l'estat actual de la professió i les seues àrees. José Antonio Luengo, psicòleg educatiu, ha impartit la conferència ‘El moment actual de la Psicologia’.

La Seu de Castellò del COPCV romandrà tancada.

José Antonio Luengo, president del COP de Madrid, realitzarà aquesta conferència el 8 de febrer en la seu del COPCV de Castelló.

Continuem els contactes amb representants polítics per tal de reforçar el paper de la Psicologia i els seus professionals.

En aquesta cita, el COPCV premia els estudiants amb millor expedient.

La delegació de Cáritas Segorbe-Castelló ha celebrat un acte on reconeix la solidaritat d’entitats i col·legis professionals.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (25 de novembre) el COPCV ha organitzat i participat en diversos actes celebrats en les tres províncies de la Comunitat.

Jornada 'Claves y reflexiones del acompañamiento a personas que sufren violencia de género' (Valencia); Mesa redonda 'Aportaciones desde la psicología' (Alicante). Actividades gratuita previa reserva de plaza.

Nuestra vocal, Purificación Párraga, participará en la mesa redonda titulada 'la necesaria prevención de la violencia de género en cualquier edad'. Será el 24 de noviembre, en el Palacio provincial de la Diputación.

Hem intercanviat impressions sobre la situació actual de les famílies i dels joves en la societat per a establir un pla d'acció que ajude a millorar-la.

Hem participat en l'acte de l'AECC en Castelló. D'aquesta manera, mostrem el nostre suport i la importància de que el perfil del piscooncòleg estiga present en el procés oncològic.

Presentamos la campaña #Tenemosquehablardeesto haciendo hincapié en que 'la salud mental importa los 365 días del año'.