Cinefòrum ‘Diversitat, diví tresor’ amb motiu del Dia Universal dels Drets de la Infància i l’Adolescència

El 18 de novembre, celebrem esta activitat dirigida al públic general, amb l'objectiu de sensibilitzar i formar a la societat de manera inclusiva. Activitat gratuïta prèvia reserva de plaça. També es retransmetrà en streaming a través de la plataforma del COPCV.

Ens sumem a la commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància i l’Adolescència que des de 1959 es celebra cada 20 de novembre, data en la que l'Assemblea General de les Nacions Unides aprovà la Declaració dels Drets del Xiquet, i ho fem, amb la celebració de diversos actes i activitats a proposta de la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana:

Taula redona: presentació de la guia d'intervenció multidisciplinar per a xiquetes, xiquets i adolescents amb trauma psicològic.

Quan? 11 de novembre de 19:00h. a 20:30h.

On? en la Plataforma de Formació En línia del COPCV.

 

Realització del cinemaforum ‘Diversitat, diví tresor’

Quan? 18 de novembre

On? Modalitat presencial - C/ Alberic, 35 (València)- i streaming

A través de diverses escenes de cinema i/o televisió es reflexionarà sobre els reptes i desafiaments amb els quals s'enfronten els i les adolescents en la construcció de les seues identitats sexuals i de les diverses situacions de vulnerabilitat que poden sorgir a partir de múltiples opressions socials i culturals.

L’objectiu d’esta activitat és sensibilitzar i formar a la societat de manera inclusiva. Per a fer-ho, després de vore les imatges, es plantejarà un debat en el qual participaran el següents professionals:

  • Juan Francisco Fernández Hernández, Coordinador General de LAMBDA - Col·lectiu LGTB + per la diversitat sexual, de gènere i familiar.
  • Marlene Perkins Pérez, Coordinadora Autonòmica d'UNICEF en Comunitat Valenciana.
  • Zoraida Granados Palma, Psicòloga Sanitària. Màster en Sexologia, Orientació i Teràpia Sexual. Mediadora Social en Educació Afectiu-Sexual. Delegada Llevant Psicòloga-Sexòloga en ANSSYD. Coordinadora Grup de Treball sobre Sexualitat COPCV-Castelló.
  • Vicenta Esteve Biot, Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Unitat de referència d'Identitat de Gènere. Nivell I - Fase assistencial: Atenció Psicoterapèutica - Unitat de Salut Sexual i Reproductiva de Vila-real. Secretària de la Junta de Govern del COPCV.

 

Activitat oberta al públic general.  Per assistir presencialment, és necessari inscriure’s ja que l’aforament és limitat.

Per seguir el cinefòrum per streaming ací

 

Adjuntem cartell de la Genralitat amb les activitats preparades per el mes de novembre.

Galería de fotos



Noticias relacionadas

  • 25/03/2024
Pla formatiu IVAFIQ 2024 COPCV / Plan formativo IVAFIQ 2024 COPCV

S'adjunta tota la informació sobre el pla formatiu IVAFIQ 2024 impartit pel COPCV. Les inscripcions s'obriran el pròxim 26 de març a les 17 hores Se adjunta toda la información sobre el plan formativo IVAFIQ 2024 impartido por el COPCV. Las inscripciones se abrirán el próximo 26 de marzo a las 17 horas.
Leer

  • 13/03/2024
Cómo hablar con los niños sobre la violencia

Según la Asociación Nacional de Psicólogos Educativos.
Leer

  • 08/03/2024
Ens comprometem a continuar treballant per la igualtat - Dia Internacional de la Dona (8 de març)

Comunicat del COP al qual ens sumem per reinvindicar la igualtat i la necessitat de formació en perspectiva de gènere, per a poder identificar les estructures i sistemes que perpetuen la desigualtat i així, a través del nostre exercici professional, contribuir a la seua finalització.
Leer

  • 08/03/2024
La revista Informació Psicològica digital publica el número 125-126 'psicología afirmativa y diversidad sexual'

Publicació semestral del COPCV. La seua línia editorial està clarament orientada a la investigació aplicada, en totes i cadascuna de les seues àrees d'intervenció. La gestió és plenament online.
Leer

  • 01/03/2024
Mª Carmen Molés, vicedecana 3ª del COPCV, participa en la mesa 'Construimos juntas'

La Diputación de Castellón ha organizado este encuentro para conmemorar el Día de la Mujer.
Leer