128 noticias encontradas relacionadas con Psicologia Infanto juvenil

Página 1 de 9

Andrea Ollero, psicòloga educativa, vocal de la Junta de Govern del COPCV, valora de manera “molt positiva' la formació feta durant l'any 2021 i aposta per la continuïtat d'estos cursos que possibiliten millorar les competències professionals.

La fundación 'Migranodearena' pone en marcha esta campaña de captación de donativos online. Puedes colaborar hasta el 6 de enero de 2022.

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana organitza esta trobada professional per al 17 de novembre, en la Universitat d'Alacant.

Óscar Cortijo, vicedegà i expert en la matèria, ha explicat les fases, els mecanismes i les conseqüències del bullying, així com les ferramentes per a previndre'l i actuar.

La Vicedegana 2ª del COPCV, Concepción Sánchez Beltrán, ha remarcat la importància d’esta formació per tal de desenvolupar un treball de qualitat que garantisca els drets dels infants i adolescents.

Servei de Suport i Orientació al Menor (SSOM), entitat col·laboradora de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Direcció General d'Infància i Adolescència.

Con esta conferencia, prevista para el jueves 27 de mayo a las 19h., la FIDAP inaugura su espacio 'Encuentros en la Fundación'. Actividad gratuita, previa reserva de plaza, para colegiados y colegiadas COPCV.

Obertura d'inscripció de la formació bàsica del plan d'Infància i Adolescència del 2021 / Apertura de la inscripción de la formación básica del plan de Infancia y Adolescencia 2021

Curs: Les relacions afectivosexuals en l'adolescència amb perspectiva de gènere / Curso: Las relaciones afectivo-sexuales en la adolescencia con perspectiva de género.

4a Edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana./ 4ª Edición del Plan de Formación para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunitat Valenciana.

Francisco Santolaya, Decano del COPCV; y Rosa Molero, Dirección General de Infancia y Adolescencia, han sido los encargados de cerrar esta edición por la que han pasado 200 profesionales de este ámbito.

3a Edició del Pla de Formació per a professionals que intervenen en l'àmbit de la infància i adolescència de la Comunitat Valenciana./ 3ª Edición del Plan de Formación para profesionales que intervienen en el ámbito de la infancia y adolescencia de la Comunitat Valenciana.

Davant la tornada a les classes, parlem amb Andrea Ollero, vocal d’educativa del COPCV, qui recalca que no s’ha d’oblidar que “l’educació és un dret del xiquet/a i que l’escola és l’espai que el garanteix amb igualtat”.

El Consejo apoya las recomendaciones sanitarias preventivas puestas en marcha frente al contagio. Si bien, para esta próxima etapa solicitamos una mayor visibilidad, consideración y sensibilidad hacia las familias con menores y hacia las necesidades de éstos. Solicita mayor perspectiva y visibilización de la infancia y adolescencia, resaltando la importancia de atender a sus necesidades evolutivas, emocionales y, en definitiva, psicológicas.