44 noticias encontradas relacionadas con Intervencion Municipal y Educacion

Página 1 de 3

La Comissió d'Intervenció Mnucipal del COPCV, signa aquest escrit en el qual explica les funcions i la importància de mantindre els GPM en la Comunitat.

Dins aquesta trobada professional, el sociòleg, Ramón Flecha, ha impartit la conferència sobre 'Societat dialògica' i s'ha desenvolupat la taula redona 'participació en educació' en la qual ha intervingut diversos professionals entre les quals es troba la nostra vicedegana i psicòloga educativa, Andrea Ollero.

Organitzades pel Gabinet de Psicologia i Pedagogia de l'Ajuntament d'Oliva, la Mancomunitat de La Safor i el Cefire de Gandia de la Conselleria d'Educació,

Los responsables ministeriales se han comprometido a iniciar un proceso de trabajo conjunto para concretar cómo se podrían incorporar psicólogos/as educativos/as a los centros escolares.

Aporta un marco conceptual para actuar ante la problemática, así como criterios y orientaciones porque cada Gobierno Local pueda adaptarlos a su realidad y circunstancias, brindando ejemplos y buenas prácticas identificadas en diferentes municipios de España. Ciudades Amigas de la Infancia. UNICEF.

El COPCV i la Direcció General d'Inclusió Educativa de la Conselleria es van reunir el mes de desembre per a impulsar l'accés al sistema d'informació que connecta a tots els membres del sistema educatiu, i abordar la baremació de les pròximes oposicions de Secundària d'Orientació.

La Directora General de Infancia y Adolescencia, Rosa J. Molero, desarrolló algunos de los aspectos más importantes de la nueva Ley de Infancia y Adolescencia. Tras su intervención, tuvo lugar una mesa de debate sobre la misma, en la que participaron psicólogos con una amplia experiencia en el área. La actividad tuvo lugar el 15 de abril en el salón de actos del COPCV de València.(Vídeo completo del acto).

Per raons de salut, Gey Lagar, no podrá assistir la ponència-taller prevista per a aquest dissabte 23 de març, motiu pel qual, quan siga possible, posarem una nova data per la realització de la sessió, i sereu informats/ades amb la suficient antel.lació.

Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d'ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2019. [2019/2424]

Autor/es: Miguel López-Cabanas, Trainer and researcher in social services and inclusive policies

El company Carles Vendrell, psicòleg municipal de Sueca es mostra satisfet per l'acollida d'aquesta trobada profesional en la que s'han registrat al voltant de 400 inscripcions